Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybım var. Ehliyet yenileme prosedürü nedir?

yakamozz07

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
4
İşitme kodları ile B sınıfı 2016 sonrası yeni tip ehliyetim var yakında 10 yıl doluyo nasıl yenileyeceğim acaba bilgisi olan

Ehliyet yenileme için bir doktor tarafından komisyona sevk edilince yeniden başka doktordan sürücü olur raporu alınabilir mi

Moderatör tarafında düzenlendi:
B sınıfı ehliyetime 10 yıl oldu işitme engelliyim doktor komisyona sevk etti ordan ehliyet iptal olursa şansımı özelde deneyebiliyor muyum acaba

@yakamozz07,
Hayır İl Sağlık komisyonu sürücü olamaz derse ehliyet iptal, İtiraz edeceksin Ankara için önce kırıkkale sonra Samsuna gönderecekler her 2 ilde sürücü olur derse ehliyet iptal olmaz ama 1 tanesi bile sürücü olamaz derse ehliyet iptal olur.
Ehliet iptal olursa 2 yıl itiraz hakkın yada komisyon hakkın yok.

@OturanBoğa,

hocam merhabalar, işşitme engelliyim 42.01;42.03;42.05 olmak üzere 3 kodum var ve 104 otomatık arac kodu yok o yuzden manuel yazıldım kursa ve gectım. İlk defa engelli ehliyetımı alacagım. Engelii kartında "Engelli B" mi yazıyor yoksa "B " mı yazıyor. Sertifika türünde sadece b yazıyor. nufus mduurkugune gıdınce kodları yazıp engellı belırtırler mı

Üst Alt