Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş tanımı dışında görev verilmesi vb. sorunlara karşı ne yapmak gerekir?

@Umut0318,

Simdi burada o kisinin tutanaklarini siz cok takmis görünüyorsunuz ben size haksizsiniz demiyorum ama odaginiz kendiniz olsun
Tek basina ben de yetisemiyorum sizi cok iyi anliyor ve benzer durumlari yasiyorum
Olmadigi yerde yeter benden bu kadar diyorum artik
Yetisemediginiz yerde ben yetisemiyorum diyin
Şikayet edince sorun çözülmüyor maalesef
O kisinin ise gelip is yapmaması odak noktasi olmasin
Benim 3 isim.var ama yetismiyor diyorsanız ikisini yapin ucuncu yetismedi bu da o kisinin isi zaten ben hepsine yetisemiyorum diyebilmelisiniz
Bakin hemen hemen ayni seyleri yaşıyorum sizi cok iyi anliyorum ama her isi ustlenip sonra neden ben yapiyorum demek cozum degil
Ben yapamiyorum diyebilmek gerekiyor
Bu gucsuzluk ya da beceriksizlik degil. Insaniz ve kapasitemizin üstünde calismak yoruyor saglik sebeplerimiz de oldugundan.
Ben sizin durumunuzu yasadim ustune engelliligini kullaniyor dendi ben de bunu lehime kullaniyorum şöyle ki ben yuzde 70 engelli olarak 5 is yapiyorum buradaki saglikli insanlar benim.yaptigimi yapsin o halde diyorum

Tamam onu dusunmeyin siz kendi durumunuza odaklanin o ister calissin ister çalışmasın odaginiz baskasi degil kendiniz olsun
Siz yapabileceklerinizi yapin, yapamadiginiz ya da yetisemediginizde benden bu kadar diyin
Eger asmakta zorlaniyorsaniz bir psikologdan destek alabilirsiniz çünkü siz diger çalışanlara cok odaklanmissiniz
Ibreyi kendinize cevirin ve ben ne yapiyorum, hayattan beklentim ne ve elimden gelen ve yapabileceklerim neler diye düşünün

Üst Alt