Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnsan fakirken ahlakı sorgulanamaz.

@osmangazi,
Bir insanın psikolojisi düzgün olsun. Psikoloji kötü ise zengin de olsan fakir de olsan büyük problem. Diğer paylaştığın konular hakkında ise anca spekülasyon yapılabilir. Yok öyle olsaydı ne olurdu? Olmasaydı ne olurdu. Belki fakirken alkolik ama parası olsa alkolik olmazdı. (Tabi burada fakirlik ve zenginlik de tanımlanmalı) Bunları kimse bilemez.

Bence biraz oyun ve çok para her yolu açar. Ahlaksız sa ahlaklı görünür itibar edilir tamda zengin insanlar ile yaşadığım problem bu. Adam turkşyeden gelmiş hanzo çalıştı para yaptı bende yaşadıklarıma üzüldüm hastalandım zengin değilim villalarım Son model arabalarım yok evimin önünde o adamın var! Kıdemli inşaat işçisi bide millet çağırınca gidiyo boyuyo evleri vs bennim öyle insanlara yaşayan işimde yok! Adam şeref yoksunu namuzsuz ! Beni bütün akrabalarımdan kopardı kimseyle diyaloğum yok! Taciz edildim bu adam tarafından! Polise gittim sonra hukuksal danışmanda gittim ve dedikleri şu yadasıkların çok kötü ama maalesef cezası yok Hollanda hukukunda ! Ben akrabacı biriyim ve bütün akrabalarımı kaybettim . Yani para itibar herseyi acar bu durumdaki travmalarım ı okul iş gibi şeylere yönlendirdim!

Bu adam bahsettıgım egıtımsız köyden gelmişken çok iyiydi suan zengin

Diyetle 72 kiloya düştükten sonra 4 sene önce bir bipolar atağı geçirdim. Sonra gece yeme bağımlılığım oluştu yoksa uyuyamıyordum. Gece yiyince hemen uyuyordum. Bipolar da uyku temel şarttır. Hastalanması bahanesiyle her gece 4 senedir karbonhidrat lı şeyler yiyorum. 28 Haziran'da hemoroid ameliyatı oldum ve diyet verildi. Gece uyanınca kuru kayısı kuru incir kuru erik falan yiyor uyuyorum. 4 senelik karbonhidrat bağımlılığım geçti, kilo bile verdim.

Bazı zorlantılar hastalık gibi, para gibi bazı durumlarda gerçekten bizi zararlı şeylerden alıkoyuyor ama bakıyorsun sigaradan uzvunu kaybedip hala sigara içenler de var.

Üst Alt