Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlaç yüzünden cinsel isteksizlik sorunu yaşıyorum!?

Evet mağlesef ilaçlar olumsuz etkiliyor.Bir de kilonuz varsa daha kötü oluyor durum.

Ne acayip İşler var . Kimi cinsel sorunu var diye doktora gider Dünya kadar ilaç vs alır düzelsin diye. Kimi de bi tarafları düzeltim derken sağlam giden cinselliği boozar. Cinselliği bozan ilaçları piyasadan kaldırmaları lazım. Bu fıtrata ters . İnsanları cinsiyetsiz yapıyorlar. Toplumu bozuyorlar.

özellikle ergenlerin kimlik bulma döneminde bu ilaçların çok zararlı olduğunu düşünüyorum. Ergenlikte bu ilaçlarla cinsel sapmaya bile sebep olabileceğini düşünüyorum . Bu da daha çok öfke ve üzüntüye sebep olabilir. Depresyonu arttırır, verilen ilaçlarında faydası olmayabilir.

@Artı_Noksan, romantik ve estetik hisleri bile elinden alıyor bu ilaçlar. Neyse ki ilaç değiştirdim de kurtuldum.

İlaç içme iyisin derler. İlaç iç hissiyatsız, cinsiyetsiz, ruhsuz biri ol kısaca mal ederler. Ne olacak bilemiyoreee

Valla rexapin kullandım risperdal kullandım Xeplion kullanıyorum bende libido yüksek aşırı.

Sibu işin sırrını veriyorum deneyin karşılığını alacaksınız ilk olarak testesteron baskılayan tüm ilaçları kesin sonra evde hafif egzersiz veya imkanlarınız dahilinde kaldırabiliyorsanız ağırlık kaldırın spor yapmaya çalışın 3 cüsü beslenme protein ağırlıklı beslenin protein testesteron hormonu üretir sporda bunu destekler özelikle sağlıklı baklagil badem ceviz et ve balık tüketimi arttırın 4 Sitrülin Malat sporcu gıdasıdır hiç bir zararı yoktur amacı damarları genişletir kan dolaşımını arttırır damarlara dolan kan penisdeki damarlarda işe yarıcaktır 5 sakın ama sakın hurafeler dolu pekmez şekerli bilmem ne tarz gıdaları tüketmeyin sizi direk bayar uyku haline uyuşukluğa sokar buda vücütta rahatlama hissi verir yani çük kakmaz 6 bu dediklerimiz uygulamaktan vaz geçmeyin haftada mümkünse hergün masturbasyon denemeleri yapın cinsel isteksilik diye bişe yok sadece beyninize o parçalıyıcı duyguyu gönderin evet ağırlık ağırlık kaldırın bu en önemlisi bunları uygulayan tarzan gibi olur. deneyin farkı görün.

@Descartes, o hap saten sürekli içilmez ilişki girmeden 30 dk önce içilir sonra kan dolaşımı hızlanır sonra penis kalkar ilişki başlar.

merhada dostlar nasıl anlatsam bilmiyorum ben 29 yasindayim yaklaşık 8 yıldır tanımlanamayan psikotik bozukluk teşhisi ile 4 yıl kadar risperdal en yüksek doz ve akineton kullandım 2-4 filandi heralde tam hatirlamiyorum mg kullandıktan bir hafta sonra hadım edilmiş gibi oldum belki dedim alışma sürecidir 2 ay 7 ay 1 yıl anladım ki ilaç söyleyemiyorumda ailemede doktorada ilac degistim akineton risperdal bıraktık son 4 yıldır gyrex en üst doz secita solian kullaniyorum daha once nervium filanda bir süre kullandim ilac degisiminde bir oynama oldu yani cinsel yönden ama dikey olmadi meğer sağdan sola kayma gibi olmuş yine cinsel yönden etkilendim üstüne bide bel fıtığı olunca son darbeyide o indirdi nakavt bel fitigi cinsel yonden etkiliyor agri yok o yuzden cinsel yonden etkilendigimi soylemedigim icin doktor kesinlikle bel fıtığı ameliyati olmanalisin gerek yok dedi tehlikeye cunku aci yok uyusukluk nerdeyse yok bacaklarda dedi şuana kadar ne sevgili ne evlilik oldu zaten olsaydi coktan karim bosamisti böyle olsaydi neyse nasil anlatayim bu durumu veya ilac bask alternatifler varmi bu sorunu yasayanlar varsa daha once yoksa risperdal ve gyrex disinda ilac yokmu bos yere anlatmak zorunda kalmiyayim teşekkürler.

Tek ihtimal masturbasyonda olsa sorun olduğunda moral bozuluyor. Bende kuru boşalma vardı risperdalı 1 mg a indirdik bende sorun çözüldü hocam.

@ATA 1881, evet hocam mastürbasyon ama bende 1 mg indirirlermi bilmiyorum çünkü saldırganlık gösterdim elazığda yattım şuan tam herşey yoluna girmiş ailemde tedirginleşir ister istemez bakalım olmazsa bir konuşmayı deniyeyim doktorumla teşekkür ederim

Bende atipik psikoz var. Başlangıçta 2 sefer sanrı , halüsilasyon geçirdim başka sanrı olmadı. Yıllardır devam eden ses duyma sorunu var ilaçlar clonex 200 mg, risperdal 1mg, zedprex 20 mg . 1 günde bu dozları alıyorum. Zaten clonexin üstüne ilaç yok diyorlar. Ama ayda bir kan hemogram vermek gerekiyor. Toplum ruh sağlığı olan bir hastaneye gitmenizi öneririm randevuda kolaylık oluyor.

@trablons, benim yıllar oldu rüya filanda göremiyorum ki diyeyim rüyalanma yoluyla atayım en kötü kısmı bu ilaçların

@ATA 1881, birde bu ilaçlardan sonra normalde kolay ezberlediğim anladığım şeyleri unutuyorum kısa sürede yada birkaç defa okuyorum vb şeyler cinsel istegin boşluğunu kapatmak için siber güvenliğe filan atildim youtube kanalı actim videolar yapiyordum ilgi gelmeyince biraktim

@ahmet0099, bende de unutkanlık var. Hiçbir şey yapmasım gelmiyor açıköğretime kaydolalı 8 sene falan oldu hiç çalışmıyorum sınava bile girmiyorum

@ATA 1881, üstad aynen öyle istek hic yok ya bir dizi aciyorum ilk bolumde acayip istek oluyor sonra dizide olaylar daha sürükleyici olsa bile nefret edermiş gibi birakiyorum yarıda

@ahmet0099, iyi denilebilecek PC var Steam den kaç tane oyun aldım bir,iki tanesini oynadım . Bende de film dizi bakamıyorum en son stranger things bitirdim tavsiye ederim .

O dizi sarıyor hocam bende yıllar sonra dizi bitirdim. İzlemediysen person of interest , breaking bed öneririm.

@ATA 1881, harika bişey ben ilkokula giderken cikmisti tv de izliyordu abim gece gec saatte oldugu icin izleyemiyordum okul vardi sabahciydim

doktorunla konuş
yetiyorsa depakin
ilave gerekirse aripa yazdır, bunlar olumsuz etkilemiyor

Üst Alt