Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Herkes üstüme geliyor!?

Golge123

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Başlıkta dediğim gibi herkes üstüme geliyor.Hic bir şekilde tepki veremiyorum.Sinir denilen bişey yok.Kalemde,dışarda heryerde.Cok bunaliyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum.İnsanlarin bana neden böyle davrandıklarını anlamıyorum.Disaridan nasıl gorukuorum bilmiyorum.

Bende evdekiler ve yakın gördüklerim hariç alttan alma sessiz kalma gibi huy var kötü birseyler söyleyip dalga geçseler bile sinirlenemiyorum ondan dolayı aklımla alay ediyorlar kucumsuyorlar

Sinirlenmesen de alttan da alma. Sessiz de kalsan tepkini bir şekilde göster bence. Çünkü bazi insanlar öyledir ne kadar yük çekebileceğini test etmek için bile sınırlarını zorlarlar insanın bazen.

bizim toplumda şekilcilik vardır , hele bir işin gücün yoksa ister istemez alttan almak zorunda kalıyorsun ,düzgün olmayan adamın nazı geçmez kimseye

Sakin olacaksın kim ne yapar kim ne eder banane deyip bir işle meşgul olacaksın kimse kimseye muhtaç degildir arkadaş. Amannn nn deyip geçeceksiniz

Arkadaşlar yorumlariniz için çok teşekkür ederim.Ben psikiyatri hastasıyım.İlac kullanmak istemiyorum.O yüzdende ilaçların etki etmediğini düşünüyorum.İlaclari bı kullanmayı kabullensem bu dediklerimin hiçbirisi olmayacak

@rabia34,
Alttan almaktan kastım insanın kendini ezdirmesi değil , ancak karşı taraf senden maddi manevi üstün olunca bazı yerde insanın sesi çıkmaz, yutmak zorunda kalır bazı şeyleri

@Emrekvk,
Hiç kimse kimseden üstün değildir. Benim için emir olmuş memur olmuş cumhurbaşkanı olmuş. Yada sokakta yaşlı başlı kimsesiz insan olmuş aynıdır. En büyük yüce rabbimdir bunu bilir buna inanırım

@Golge123,
Gözünün içine bak 5 saniye kadar sessiz olarak sadece yüz mimiklerinle gül. Sonra bir şey olmamış gibi önüne bak. O anlar ve bir daha yapamaz. Bunu hep yaparım saçma sapan konuşanlara. Gülüşündeki belirsizlik kafalarını karıştırır.

@Emrekvk,
Evet haklısın gerçekçi bir cevap. Bunun sonu da yine ezilmeye doğru gidiyor. sesi çıkmayan insana karsi canavarlasanlarda problem. Güç insanları değiştirebiliyor malesef. Bu da bizim kontrolumuzde değil.

Ayrıca milletin ne kadar derdi varken insanlarda bin bir türlü hastalık vs. Derdi varken basit bir olayı büyütmeyin izin arkadaşlar

@kaiser_soze,
Evet bazı insanlarda etkili oluyor bence de bu yöntemi denemelisin. Zaman zaman ben de yaparım taktik olarak değil de tartışmak istemediğim zamanlarda.

O öyle yapıyormuş bu böyle yapıyormuş mecbur musun arkadaş cevap vermeye tada selam vermeye çek git bu konuyuda kapatalım gitsin

Konuyu açan arkadaşa. Milletin bir sürü derdi ragatsızlıkları varken boş bir konu hakkında yorum yapılıyor gerek yok basit bir şeye

Ama olur mu? Bence kimsenin sorununu kucumsememek gerekir. Konuyu açtığına göre açan kişi için önemli bir problemdir. Hem belki başkaları da var aynı dertten muzdarip olan. Kimseye de zararı yok yazılan yorumların. Tabi ben aranıza yeni katıldım haddim değil akıl vermek kusura bakmayınız.

Hastalıklar ayrı bir şey kişinin şahsi problemi ayrı bir şey. Ayrıca 10 milyon konusu tamamen b tnüfuslu İsrail iranı vurdu Suriye'yi vurdu Lübnanı vurdu yemeni vurdu Katarı vurdu halaaa da vuruyor. Sonuç ne insanlar kadın kız çocuk sivil yaşlı ölüyor. Ayrıca bu siteye üye olup da hastalığını arastırıyor. Rapor konularınıa bakıyorlar. Arkadaşın konusu bir psikoloğa danışmak

Bende benzer konudan dolayı şikayetçiyim boş bir konu olduğunu düşünmüyorum buradan fikir almak kötü birsey mi size basit gelen bir durum olabilir ama bizim için çok önemli bir konu

Tepki göstersem bile saygı duyan kendini durduran olmuyor, tepkilerim alay konusu oluyor.
Yapacak bir şeyim olmadığı için kabullendim ama insanlardan kendini savun diye tepkiler gelince kendi kendime sinirleniyorum o anlar aklıma geliyor

@erola,
Dışarda sağlam insan hasta insanı dinlemek istemiyor ,adamlar iş güç para dan başka bir şey bilmiyor, burda aynı sorunu çeken insanların dertleşmesi gayet doğal durum , sanal dernek gibi burası

@Mustafa _10,
Sizin aynı anda hem başınız hem.mideniz ağrısa başınız ağrıyor diye mideyi hissetmeyecek misiniz Mustafa bey? İkisi farklı şeyler dünyada bu problemler var ama kişisel problemleri de var insanların. Dünyadaki problemler insanların özel problemlerini unutturmuyor ki.
Dertleşiyoruz rahatlıyorsun. Normal hayatta da herseyde psikologa gitmezsin bazen bir dostunla paylaşır rahatlarsın bu da onun gibi birsey. Deşarj maksatlı

@Golge123,
Yakın isen gel buluşalim muhabbet eder dertleşiriz istersen. İst tuzla tarafına yakınım. Ben ciddi diyorum. Benim boyum 117 bu yoldan bende çok geçtim artık bana diğer insanlar asla laf geçiremez. Ögretirim sanada. Bu konuda tek başına bu işi çok zor atlatırsin maalesef. Burada ne anlatirlarsa anlatsinlar senin anladigin kadardir herşey. Kendine iyi bak. Selametle

Üst Alt