Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayatın hızlıca akıp gitmesi beni strese sokuyor!

Konular
66
Reaksiyonlar
124
Ruhsal duygusal veya psikolojik herhangi bir rahatsızlığım yok. Fakat Gündüzleri uyuyor geceleri oturuyorum.
Psikolojik hastalığım yok ama gündüzleri çok hüzünlü oluyorum hayatı kaçırdığımı düşünüyorum. Özellikle uyumadığım günlerde dışarıda işim varsa dışarıya çıktığımda hızlıca akıp giden hayatı ve insanların koşuşturmasını görünce kendimi manevi anlamda ortada kalmış gibi hissediyorum. Ve galiba sanırım gelecekten çok korkuyorum.

@Beylane,

34 yaşındayım artık gezmekte gelmiyor içimden. Bugün erken kalktım diye kötü hissettim kendimi dedim sinemaya giderim belki doğru düzgün film bulamadım. Demledim çayımı Güllü dinliyorum şimdi

@furkander33,
Hangi şarkısını dinliyorsunuz.Benim sevdiğim bir şarkısı var mesela.Sesi de iyi sestir güllü nün :)
Dışarda yağmur var aldırmıyorum.
Masamda resmin var kaldırmıyorum.
Sevdiğin şarkıyı çaldırmıyorum.
Duyacaksın diye ödüm kopuyor.

@furkander33,
O şarkısını bilmiyordum ama sesini beğendiğim bir sanatçı güllü :)
Bu arada gelecekten korktuğunuzu yazmışsınız.Tam olarak niçin korktuğunuzu anlamadım ama korkmak dozunda olursa iyidir.İnsanı korktuğu şeye karşı tetikte tutar.
Gelecekten korkmayın,geleceğinizin istediğiniz gibi şekillenmesini sağlamak amaçlı adımlar atın.Böylece kendinizi daha güvende hissedersiniz.

tek basına kalma durumunu ne cıhat e cıcek yatırım felsefesı ne de boks calısmaları yenemedı şair dogru soyler

@furkander33,

Bazen ben de bu engelli halimle tek başıma ortada kalmaktan korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum.Bizler ne kadar çabalasakta bazı zamanlar başımıza gelecek olumsuz olaylardan kurtulamayız.Çünkü kader denen birşey var bence fakat bizlerin yapması gereken herşeye rağmen hayatımızın iyi yönde ilerlemsi için çabalamaktır.Gerisi kadere kalmıştır.
Siz elinizden gelen çabayı gösterin.Böylece birgün korktuklarınız başınıza gelse bile vicdanınız,kafanız rahat olur.Şöyle yapsaydım böyle olmazdı diyerek kendinizi suçlamazsınız.

Son düzenleme:
Üst Alt