Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastanede yatarak terapi oluyorum ve bunun çok faydalarını gördüm?

Sakar_Şakir_60

Aktif Üye
Konular
737
Reaksiyonlar
681
Hastanede yatarak kendime terapi alıyorum ve bunun çok meyvelerini yedim?

(ZATEN HEP KENDİ İSTEĞİMLE YATIYORUM)
Hemen hemen yılda 1 kere falan yatışım oluyor.
Her yattığımda 20 ile 30 gün arası falan oluyor.

Sonuç olarak her yatışımda gücüme güç katılıyor ve büyük enerji topluyorum. Enerji depoluyorum. Benim için tatilden bin kat daha güzel bence🛍🎈⛱. Doğrusu oradaki ortamda çok hoşuma gidiyor.

Aynen ortam farklı insanlar farklı zaten herkesin derdide farklı orada.

ORADAKİ ORTAMI SEVİYORUM.
Beni dışarıya motive ediyor. Kimisi diyorki "BURASI CEZA EVİNDEN DAHA KÖTÜ" bir insan cezaevine bu şekilde nasıl olurda iyi diyebilir ya hani.

Onlar için cezaevinden kötü olabilir ama senin için faydalıysa, verim alıyorsan ve hoşuna gidiyorsa böyle devam et.

@Sakar_Şakir_60,

üniversite hastaneleri kötü değil yattım ben 2 hafta başka hastalıklardan insanın canı sıkılmıyor öyle

(y)İstanbul'da kamuya bağlı psikiyatri hastanelerinde Çapa tıp fakültesi'ni tek geçerim.

@Descartes, üniversite hastaneleri iyi oluyor demek ki ben de yattım üniversite hastanelerinin birinde ortam süperdi .

4 kez yatışım oldu daha çok hasta ettiler diğer hastalar

teyzem yaşında ki kadın gece odama geliyordu gittim ben seni seviyom dedi her hasta farklı oluyor bağıran mı desen saldırganlaşan mı desen çok pişman oldum bir daha yatmam

:p Bir seferinde Çapa psikiyatri'de yatarken seminer odasına götürdüler. 30/40 tane tıp öğrencisinin karşısına """ şizofreni hasta modeli""" diye çıkarttılar. Hastalıkla alakalı bir şeyler sordular. Onları şaşırtan cevaplar verdim. Değişik ve zevkli bir deneyim olmuştu.

Son düzenleme:
Üst Alt