Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastanede sağlığımı zora sokmayacak bir bölüme geçmek istiyorum!?

rumuz:diyabetli

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
2
Merhabalar ben 11 yıldır çalışıyorum ekpss ile atandım diyabet ve epilepsi hastasıyım. Bu yıl epilepsi tedavisi için ameliyat oldum olumlu süreç için koskocaman hastanede sakin ve hasta şiddetine maruz kalmayacağım bir yerde çalışmak istiyorum dedim ama bana bir yer bulamıyorlar ne hikmetse.
Şimdi kurumlar arası nakil gibi şeyleri araştırıyorum bilginiz varsa bana yardımcı olursanız çok sevinirim…

Kadronuz nedir?
Durumunuz ile ilgili yeni bir engelli raporu alıp yönetime bir dilekçe ile sunmak işe yarayabilir inşallah.
Ancak yeni rapor ile engelli oranınız düşmesi ihtimali varsa bunu da göze alın derim.
Kurumlar arası nakil çok zor bir şey. Sağlam referans lazım.

Son düzenleme:
@rumuz:diyabetli VHKİ'nin hastanede yoğun işi oluyor mu? Daha doğrusu hasta sekreterleri gibi direkt hastalarla mı uğraşıyorsunuz, yoksa sadece büro kısmında evrak işleriyle falan mı uğraşıyorsunuz?

Bu zamana kadar sekreterlik yaptım gerçekten artık sağlığımla ilgili sorun yaşamak istemiyorum beni sakin ve hastayla iletişimde olmayacağım bi birime verin dedim bana demedik bırakmadılar inanın geçen senelerde hasta geldi üstüme tükürdü beyaz kod verdim hiçbişey çıkmadı üstelik onun yüzünden o gün içinde 3 kez nöbet geçirdim

Kurumlar arası nakil zor bir şey değil aslında. Torpilin varsa bir telefona bakıyor. Bir ayda yerin değişiyor anma torpilin yoksa da dilekçene cevap bile vermiyorlar genelde.

@rumuz:diyabetli,

Ben %96 engelliyim. Yardım ile işe gidip geliyorum. İşim evime ortalama 1-1,5 saat. 1 senedir geçiş yapmaya çalışıyorum. Adamı olanlar 1 hafta da belediyelere çok daha iyi maaşlarla geçiş yapıyor ne yazık ki acı ama gerçek bu.

Üst Alt