Selamün Aleyküm,
35 yaşındayım, 17 yaşından bu yana 10 dan fazla kere cezaevlerine girmiş çıkmış biriyim. 2016 yılında 26 yaşındayken cezaevinden çıkışta askerlik şubesine teslim edildim. 15 gün askeri birlikte kalıp, 15 günlük hava değişimine yollandım.
O tarihlerde ( 2016 Yılında ) geri dönmedim. Askeri firardan sivil mahkemeden 10 ay ceza aldım. Bu cezayı yatarken bazı nedenlerden, yine firar ettim ve 10 ay daha ceza aldım. Toplam askerden firar cezası 20 ay. Bunları yattım bitirdim .
2016 ( Geri dönmediğim, firara düştüğüm tarihten itibaren) 10 yıl asker firarisi olarak gezdim geçen ay çok fazla GBT ye girmem nedeniyle askere gittim. ( Tekrar aynı yere 10 yıl önce ki birliğe ) Piskolojik olarak zihnim karanlık insanlarla iletişimim sıfır fazla agresif, Çok hızlı kurulup, kavga edebilen bir yapım, tipim var.
Bir ay önce teslim olduğum birlikten, Hastaneye sevk edildim psikiyatri doktoru F43.2 uyum bozukluğundan 30 gün hava değişimi verdi, Hava değişiminin bitimine 11 gün var. Bugün komutanla telefondan bir takım konuşmamız oldu hava değişimi raporunu uzatacağımı doktoru ayarladığımı söyledim. Kendimin gitmemesini söyledi sıkıntıya kalırsın dedi. Hava değişiminin bitimine 3 gün kala askerlik şubesine gidip sevk edilmem gerektiğini söyledi kafamı karıştırdı.
Kendim devlet hastanesinden psikiyatri doktora mı gitsem daha iyi, Yoksa askerlik şubesinden sevk edilsem mi? Onların beni sevk edeceği psikiyatri doktoru kurumun kendi sabit doktoru mu, yoksa her hangi bir devlet hastanesi doktorumu? Sorum bu, bu konuda bilgisi olan kardeş, abilerden bilgi edinmek istiyorum. Cevabınız için şimdiden sağolun.