Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evlenmek istiyor musunuz?

Psikiyatrik hastalık haklı boşanma gerekçesi olarak kabul edilebiliyormuş diye duymuştum eğer gerçekten öyleyse karşı taraf hastalığını benden sakladı söylemedi falan deyip boşanma davası açabilme durumu olabilir mi ? Öyle bir şey varsa birde 3 kuruş maaşımızla nafaka ödemeyelim Allah korusun .🙏 Bu konuda önemli eğer gerçekten öyle bir şey varsa evlenmemiz zor boşanmamız da hüsran olmasın .:unsure:

tabiki herkes evlenmek yuva kurmak ister ama şu zamanda engelliği bırak sağlam normal kişiler bile evlenemiyor ülkede evlilik oranı araştırılsa nekadar acı verici durumda anlar herkes en başta ekonomi bu evlilik için engellinin engelinden daha çok engel şahsen şahsım adıma sölüyorum karşıma birç ok kişi çıktı ama ne yazikki kısmet evlenecek karekter çıkmadı bnm derdim evlenmekten ziyada evliliğe deyecek karekterli insanın karşıma çıkması bizim gibi insanlar çoğu durumunu kabullenmiş ve sesizliğe admaış kendni herşey aayağıma gelsin ümidi ile hayal kuruyoruz çoığumuz ama ne olursa olsun farkındalıklarınızı açığa çıkarın bnm şuan yaptığım gibidostlar.

engelli veya sağlıklı, hiç fark etmez aklı olan evlenmez ..

Her insan bir yuva kurmak sevmek sevilmek aşık olmak ve sevdiği insanla bir ömür boyu mutlu bir yaşam ister. Önemli olan doğru insanla karşılaşmak tanımak anlamak aynı düşünceye sahip olmak anlayışlı saygılı ve sevgi dolu olmak ister. O insanı bulduğunda zaman düntanın en mutlu insanıdır. Herkes gibi bende isterim ancak nasip kısmet olursa

24 yasindayim seker hastasiyim, tipim guzel fakat evlenmeye degecek karakter yapisinda bir insan bulamiyorum bulurdam 2-3 ayda bile evlenirdim

Sahiplenici ve korumaci birazda yakisikli olsun memur vs olsun durust olsun yeter

Son düzenleme:
"Sahiplenici korumacı yakışıklı memur dürüst olsun yeter.! " Eee yetsin artık bir zahmet başka özellik kalmadı .:)

Üst Alt