Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En Son Kim Yazar?☕🍫

Hayat devam ediyor bazen kırılıyoruz bazen üzülüyoruz ama yine de kırmaktan korkuyoruz

Tamam kizz senin için Ihlamur alacağım hatta yarın içeyim 🥰

O zaman şöyle yap yani ben artık öyle yapıyorum çok değer verdiklerim için. Kırıldığım zaman söylüyorum bunu bana niye dedin diyorum beni kırdın diyorum o da zaten bana değer veriyorsa çözülüyor iş.

Bak benim en samimi arkadaşım iş yerinden 14 yıllık arkadaşım tabii ki darıldığımız kırıldığımız şeyler oluyor hatta sadece başkalarının dolduruşu yüzünden benle bir sene konuşmamıştı sonra doğruyu öğrendi ve ben tek ona şunu söyledim Bir daha bana sormadan kimseye inanma dedi. Onun sınıfını alıp bana verdiler çünkü o sınıfının yerini değiştirmek zorunda kaldı. Ama benim onun sınıfını ısrarla istediğime dair bir söylenti çıktı. Allah'tan şahit vardı müdür yardımcısı o söylemiş biraz geç olmuş ama artık bir şey kırıldığımız zaman birbirimize söyleriz. Bazı insanlar gerçekten çok değerli ikimiz de birbirimizi çok severiz mesela

Tekrar iyi olmanıza çok sevindim ben 🙂aslında ne var biliyor musun insan bekliyor ama zaman beklemiyor boşa giden yıllar oluyor ya gidince yada toprağa girince anlıyoruz sevdiklerimizin değerini ufacık şeylerden kırılıyoruz bazen istemeden kırıyoruz dinlemeden yargılıyoruz oysa ömür gelip geçiyor değmez kalp kırmaya

Evet haklısın bunu ben yaşadım üniversiteden çok sevdiğim bir arkadaşımla darılmıştık yıllar geçti aklıma geldi acaba öldü mü kaldı mı ya öldüyse küs gittiysek diye düşündüm ınstagram'dan buldum sonra iyi ki de bulmuşum o kadar değişmiş o kadar olgunlaşmış çok farklı biri olmuş hayat onu çok değiştirmiş ve şu an iyi ki hayatımda diyorum. Çoğu şey iletişimsizlikten oluyor aslında.

Üst Alt