Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emeklilik düzenlemesini Anayasa Mahkemesi’ne götürecek olan vekilimiz Aylin Hanım’a nasıl destek olabiliriz?
Yasanın mahkemeye vereli bugün tam 2.ay olmuş. Aradan 2 ay geçmesine rağmen halen bir sonuç çıkmadı. Geriye daha 3 ay kaldı. Eninde sonunda bu karar olumlu çıkacak ve beklemeye değecektir. Karar çıkmadan yeni yasa için başvurduktan sonra red yiyenlerin kesinlikle mahkemenin kararını beklemesini tavsiye ederim.
Yasanın mahkemeye vereli bugün 3. ay oldu ve halen karar da çıkmadı. Bu yasa çıkmasaydı şimdi emekli olmuştum. Elimdeki süresiz vergi indirim belgesiyle, hakkımı ömür boyu arayacağım.
Daha resmi bilgi olmadığı için kararın çıktığı falan yoktur. Bu tamamen asılsız bilgi kirliliğidir. Şöyle bir araştırdım ki, bu yasa için kararının çıkması en fazla 1.5 ile 2 yıl sürebilir. Bu tür benzer kararlar ancak bu sürelerde çıkmış. Eski yasa için şartları doldurmuş, elinde süresiz vergi indirim belgesi sahip olanların mahkemenin vereceği kararı beklemesi gerekir.
Sizin gibi Dengesiz insanların böyle forumlarda olmaması gerektiğini, olsa bile böyle yanıltıcı bilgi vermenizin engellenmesi gerektiğini düşünüyorum. Aslında cevap yazmazdım ama saçmalamanıza sessiz kalmak istemedim. Gerçekten elinizde Emeklilik düzenlemesi ile ilgili olumlu veya olumsuz verilmiş bi karar olsaydı; Paylaşırdınız.
Sadece sormuş kesin dememis öyle duymuş size soruyo doğrumu diye hemen sallamayın doğrusunu biliyorsanız söyleyin bence herkesin sinirleri bozulmuş e tabi normal benimde bozuldu 10 günle emekli olamadım ama empati yapmak lazım hemen a parti b parti dememek lazım daha barışçıl bir kullanmalı hepimiz engelliyiz
Senin gibi dengesiz degilim en azından lafı nereden anlıyorsan artık soruya cevap verme şeklin bile kendini belli ediyor ya neyse seni degil insan gurubuna ... cevap bile vermezdim ya neyse bende kalsın insanlık
Keşke önce bi konuşmayı öğrenseydin. Sen saçmalamayı marifet sanıyorsun galiba.
Hiç bişey yok iken kendi kendine Anayasa mahkemesi red edilmiş doğru mu diye yazman saçma sapan bişey. Can sıkıntın var diye insanları gereksiz strese sokmaya hakkın yok.
Tekrardan dile getirdi engellilere çıkan 2 kötü yasayı bakana iletti , inş düzelme dileğiyle , Dr Aylin hanımı takip edelim destek verelim İntegram Twetr
Bu Kadının Yapabileceği Pek Fazla Bişey Yok Anayasa Mahkemesine Bir Millet Vekili Olarak Emeklilik Haklarımızın Gasp Edildiğine Dair Şikayetlerimizi Sunmuştur Top Artık Anayasa Mahkemesinde Olumsuz Bir Haber Gelirse Bu Kadının Hiç Bir Suçu Yoktur Umarım Gelecekte Güzel Bir Türkiye Olur Engelli Bakanlığı Kurulursa da Bakan Olması İçin Aylin Hanım’ı Desteklerim
Kesinlikle doğru ,
Vekilimiz İnsanlık suçu var diye daha etti,
yoksa ilişmese ona hesap soracak kimse yok alakası da yok,
hani Vekilimize yazıp destek versek haâlaa haaâlaaaa bu işin üstüne gider ve bakanlık yolu açılır, gerçi açılsa ne olacak ki, o da ayrı bir konu, koskoca TBMM ağzmzn ortsn sçt