Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss hazırlık için en doğru yol sizce hangisi?

90 milyonluk ülkede 2 bin kişilik kontejan acarsa cok normal 60 bin kişiden 2 bin e girmek istiyorsan 3 4 ay calışman lazım

Arkadaşlar lisans okarak sınava gireceğim.

Genelden gireceğim sanırım. (raporum süreğen hastalıktan)

Bana hazırlanabileceğim kitap ve youtube kanalı önerebilşr misiniz? Hangi dersi nerden dinleyeyim ya da hangi kitap daha iyi olur?

Şimdiden teşekkürler

@pegalakrapid
Merhaba
İndeks akademinin ekpss için videoları var .Aslında normal kpss videolarindanda çalışabilirsin.Kitap olarak ben normal kpss kitaplarını aldım.

ekpss ye kpss kitabından hazırlanmıştım. farkı göreceksiniz. mutlaka kpss kitapları ile çalışın

@pegalakrapid,

Türkçe aker kartal
Matematik mehmet yıldız
Tarih ramazan yetgin veya aydın yüce
Coğrafya mehmet eğit

E kpss soru bulamıyorum normal kpss zor geliyor siz ne yapıyorsunuz arkadaşlar

Lisans mezunuysaniz ortaogretim lise onlisans kpss kitaplarını öneririm matematik hariç

Normal kpssye onlisans lise kitaplarından girecekler için hazırlanmış kitaplardan çalışın derim matematik dersi hariç

Tarih konusunda neyi denediysem olmadı bir türlü organize olup ben doğru yoldayım diyemiyorum.Siz nasıl çalışıyorsunuz Allah aşkına?

@Staytuned,

Rojda Şeker diye Matematik hocası var onun videolarını izle. Bir de sıfırdan matematik kitabı var usanmadan sıkılmadan onu çöz.

@sucre_, Matematiği çözebiliyor ve çalışabiliyorum ama Tarih yani sözel derste problem yaşıyorum.

Bende daha başlamadım tarihe ama başlıcam 13. Soru çıkıyor az değil.Bende sevmiyorum tarihi lisanstan gireceğim sınava

Ekpss için hazırlanıyorum.. sınav olmazsa tekstilde çalışmaya başlayacağım - inşallah olur 🤲

Da size de sıkıcı gelmiyor mu herşey?! Hep aynı herşey aynı kütüphaneye git gel yemek ye uyu uyan sonrası yine aynı yine aynı❗️ yoksa biz mi şükürsüzüz bilmiyorum.. :*(

@Oğuzzz,
150 bin kisinin girdigi sinava hakaret eder gibi 1800 kadro verilmesine şükür edilmez

her önüne gelene gereksiz bölüm bölüm gezdirip %40 rapor verdikleri için önüne gelen çok rahat giriyor o yüzden rakip çok atama yok.

tarih coğrafya biraz ilgi alanları ile ilgili. ilgisi olan kişi severek yapar. ama ilgisi yoksa zorlama ile bir yere kadar. o yüzden tarih ve coğrafya da sorun yaşayanlar onu eğlenceli hale getirsinler. birlikte çalışmak adına da telegramdan ulaşabilirsiniz. en azından birlikte birbirimizi gazlarız az kaldı çünkü. kullanıcı adım : fuaterdgn06

Son düzenleme:
Üst Alt