Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss hazırlık için en doğru yol sizce hangisi?

@pegalakrapid
Ne mutlu size lisanssınız🙏
Keşke bende en azından önlisans olsaydım çünkü ortaöğretimden fazlasıyla yüksek puan bekliyorlar maalesef..

Aynen öyle malesef 😔

Aynı fikirdeyim
Ortaöğretimin puan olarak yüksek olmasının nedeni soru zorluğuyla alakalı. (Önlisans ve özellikle lisansa göre daha kolay)

Sizlere tavsiyem özellikle kpss lisans kitaplarıyla vs uğraşmayın, önceki yıllarda ekpss hangi sorular çıkmış (eğitim seviyenize uygun) onları araştırın.

Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerime bizzat 2010dan itibaren çıkmış bütün Türkçe sorularını hazırlayıp dağıtıyorum, karşınıza benzerleri çıkacak çünkü.

Zaten zorlandığımız konuları ayrıca kendimize eziyet etmek için çalışmaya gerek yok, kalan çalışma şevkimizi de heba etmeyelim.

Ortaöğretimin puan olarak yüksek olmasının nedeni soru zorluğuyla alakalı. (Önlisans ve özellikle lisansa göre daha kolay)

Sizlere tavsiyem özellikle kpss lisans kitaplarıyla vs uğraşmayın, önceki yıllarda ekpss hangi sorular çıkmış (eğitim seviyenize uygun) onları araştırın.

Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerime bizzat 2010dan itibaren çıkmış bütün Türkçe sorularını hazırlayıp dağıtıyorum, karşınıza benzerleri çıkacak çünkü.

Zaten zorlandığımız konuları ayrıca kendimize eziyet etmek için çalışmaya gerek yok, kalan çalışma şevkimizi de heba etmeyelim.
Teşekkürler 👍🏻

Teşekkürler

Üst Alt