Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doğuştan kalp rahatsızlığı ve kalp deliği ile deneyimi olan var mı?

Konular
3
Reaksiyonlar
2
Herkese selam ve sevgiler. Doğuştan kalp deliği rahatsızlığı ve ameliyatı olan var mı acaba grubumuzda ? Ameliyat süreci ve sonrası hakkında bilgilerinize ihtiyacım var.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Selam,
Aort kök dilatasyonu
Aort yetersizliği (eser)
Pulmoner yetersizlik (orta )
çalışma gücü kaybına girer mi

@Biegen,

selam,
sürekli raporum mevcut ama emeklilik için yeniden gireecğim heyete 18 yıl doludurmama 3.5 yıl cşvarı kaldı.
Opera fallot % 48
Aort kök dilatasyonu
Aort yetersizliği (eser)
Pulmoner yetersizlik (orta )
kapak imlatosyonu
sol bt şant

@Suskun Mutsuz Umutlu, Hastalığımı yaklaşık 1 sene önce öğrendim. 28 yaşındayım. Doğuştan beri olunca normal sanıyorsun bazı şikayetleri. Hep çok çabuk yorulur tıkanırdım mesela, sigaraya kiloya bağlardım ama benden kilolu insanlar benden çok koşardı hep bünye der geçerdim. Göğüs ağrılarım olurdu, her insanda ara ara olur zannederdim. Başım dönerdi bayılacak gibi olurdum, yine herkesin başına gelir sanardım. Biraz ilginç bir durum çok doktora giden bir insan da değilim. Ondan askerlik muayenesinde belli oldu.

@makinist.41, Hastalığımı yeni öğrendiğim için, çok bir bilgim de yok konu hakkında. İnşallah istediğiniz gibi bir sonuç alırsınız. Sağlıklı günler diliyorum.

@Suskun Mutsuz Umutlu, Hastalığımı yaklaşık 1 sene önce öğrendim. 28 yaşındayım. Doğuştan beri olunca normal sanıyorsun bazı şikayetleri. Hep çok çabuk yorulur tıkanırdım mesela, sigaraya kiloya bağlardım ama benden kilolu insanlar benden çok koşardı hep bünye der geçerdim. Göğüs ağrılarım olurdu, her insanda ara ara olur zannederdim. Başım dönerdi bayılacak gibi olurdum, yine herkesin başına gelir sanardım. Biraz ilginç bir durum çok doktora giden bir insan da değilim. Ondan askerlik muayenesinde belli oldu.

@makinist.41, Hastalığımı yeni öğrendiğim için, çok bir bilgim de yok konu hakkında. İnşallah istediğiniz gibi bir sonuç alırsınız. Sağlıklı günler diliyorum.
geçmiş olsun . takibini nerede oluyorsun ?

Üst Alt