Herkese selam. 31 yaşındayım, Friedreich ataksisi hastasıyım. Depremde evimiz hasarlı olduğu için şuan kontyner da kalıyoruz. Burada bize yardımlar oluyor ama benim en büyük sıkıntım tuvalet. Evdeyken klozetin yanına tutunacak demirler çakılı olduğu için girebiliyodum ama başka klozete girmem imkansız. Mecburen hasta bezi kullanıyorum, onunda temiziği çok zor. Galiba haastalığımdan dolayı normal olarak tuvalet yapamadığım için temizleme çok zor.
Sonda önerecek olursanız, onları hiç kullanamıyorum. Sıkıntımı çözecek tek şey "hasta alt temizleme robotu". Ailemin maddi durumu yeterli olmadığı için alamıyoruz. Hayır kuruluşlarına sosyal medyadan ulaşmaya çalıştım ama olmadı.
Hatay'dayım doğrudan ihtiyacımı karşılayacak olmazsınız bile yardım için sesimi duyurmama lütfen yardım edin.
Sonda önerecek olursanız, onları hiç kullanamıyorum. Sıkıntımı çözecek tek şey "hasta alt temizleme robotu". Ailemin maddi durumu yeterli olmadığı için alamıyoruz. Hayır kuruluşlarına sosyal medyadan ulaşmaya çalıştım ama olmadı.
Hatay'dayım doğrudan ihtiyacımı karşılayacak olmazsınız bile yardım için sesimi duyurmama lütfen yardım edin.