@LeoRisus,
Ben asgari ücretliyim Prim,Yol parası yada Mesai almıyoruz. .
özel sektör de öyle bir şey yok kurumsal firmada çalışırsan alırsın benim şuan aylık cebime 22.104 tl giriyor.
İş yerimiz de Çay,kahve ve Su için bizde para topluyoruz. Sizin hiç bir yan ek geliri olmayan dediğiniz memurun en cahil lise mezunu olanı zamlı maaş ile birlikte 60 bine yakın alıyor.
Ben evlensem eşim ile birlikte sabah 6 da kalkıp 6:30 da eden çıkıp akşam 18:40 da evde olsam haftada 6 gün çalışacağım halde elime geçecek olan para 44 bin 208 tl yani 1 memurdan 2 kişi köpek gibi çalışsa alacağı para 15-17 bin tl daha az oluyor.
Memur 55-60 bin tl alıyor. Şaka mı yapıyorsunuz yoksa asgari ücretli ile dalga mı geçiyorsunuz ? Buyurun özel sektöre gelin ?
Benim özel günüm yok, Tatilim yok sadece pazar günü tatil. Memur 15 temmuzda bile tatil yapıyor ne anlatıyorsunuz ? Bayramım yok. Memur 9 gün bayram izni kullandı. Benim 1 yılda toplam iznim 14 iş günü onu memur sadece 1 bayramda kullanıyor. Ayıp etik değerleriniz yok olmuş.
Bak memurlar zam aldı ben zam alamıyorum 6 ay sonra ancak 5 bin tl zam alacağım.
Memur 19 bine yakın zam aldı 12 ayda ben 5 bin alacağım. 6 ay sonra memur tekrar 8-9 bin zam alırken bana max 5 bin verecekler.
18 ayda memur 30 bine yakın zam alırken ben 24 ay da en fazla 10 bin tl zam alacağım dalga mı geçiyorsunuz ?
Not: Emekli olduğumda elime geçen para sadece 14 bin tl olacak şaka mısınız ?
beni nasıl neden bu kadar aşağılayabilirsiniz ?
Hamile kalsam çocuğum olsa mevcut işime son verilir işsiz kalırım. Memurun öyle bir derdi mi var ? Devlet yasal süreden sonra aynı işine geri alıyor. ayıp ya ben utandım sizin yerinize