Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

CMT tip 1a ile malulen emeklilik başvurum reddedildi!?

smtdgn

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Yüzde 77engelli raporum var tekrar heyete girmek istedim malulen emekli olmak için SGK reddedildi diye sms gönderdi. Primden dolayı mı yoksa hastalıklariım yeterli değil mi neden edildiğini nasıl öğrenebilirim.

Sigorta başlangıç 2009
Süre 11yil7ay
Prim 3342

Hastalıklarım CMT tip1a ileri düzeyde, tip1diyabet, pes cavus, düşük ayak

@smtdgn,
Prim ya da yıl eksiğin Yok. Muhtemelen CMT dediğin hastalık malulen emeklilik listesinde Yok. Ya da sende yeteri kadar hasar Yok...

@gannicus, tek başıma yürüyemiyorum denge yok his yok ayak parmaklarim oynamıyor yani görsen kötü durumdayım

@smtdgn,
Doğrudur. Geçmiş olsun. Bu durumda sanırım emgye bakılıyor. Orada yeterince hasar yoksa belki ondan. Ben de senelerdir EMG çekildiğim için biliyorum. Bu işlem anca yatalak olacaksın ki bir şey çıkarsın!!!

@gannicus,
BU INCELEMEDE PERIFERIK SINIRLER UYARILMISTIR.
SAG MEDIAN VE SAG ULNAR MOTOR YANIT DISTAL LATANSLARI ILERI DERECEDE UZUN,ILETi HIZLARI YAVAS VE AMPLITÜDLERI ÇOK DÜSÜK AMPLITÜDLÜ OLARAK ALINMISTIR. SAG TIBIAL, PERONEAL MOTOR YANITLAR ELDE EDILEMEMISTIR.IKI YANLI MEDIAN, SAG ULNAR VE SAG SURAL DUYUSAL YANITLAR ELDE EDILEMEMISTIR.
BU BULGULAR ÜSTTE VE ALTTA DUYSAL VE MOTOR LIFLERIN BIRLIKTE ETKILENDICI DEMIYELINIZAN
AGIRLIKLI MIXT TIP AGIR POLINÖROPATI ILE UYUMLUDUR.
SAYGILARIMLA

PROF. DR. AYSEL TEKESIN
NÖROLOJI UZMANI

İşte bu rapor seni malulen emekli yapar mı? Mesele O. Onu bilmiyorum...

@gannicus, durum baya kötü aslında ayakta duramıyorum engelli raporuna yüzde 77verip malullükte direk red vermeleri ne bileyim ya

Yuzdelere bakma. Konunun onunla alakası Yok. Ben de sinir hastası olduğum için halini tahmin edebiliyorum...

Senin hastalığına mı uygun değil yani doktor mu vermedi yoksa sen mi istemedin. Ya da kullandın da işe mi yaramadı

İlginç. Benim bildiğim bu ilaçlar sinir iltihaplarinda kullanılır ama. Neyse. Geçmiş olsun tekrar...

Üst Alt