Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Clopixol kullanan var mı?

@OğuzHan112,

Bundan 1.5 sene önce bu iğneyi bi süre kullandım doktorum 1 haftada etki eder demişti acaba bir haftada sakinleştirici etkisi de gelir mi çünkü hastanedeyken vurulduğumda hayatımda ilk di ve etki etmişti tam hatırlamıyorum o zamanı

Doktorum ay ay vuruldukça daha da etki eder dedi zaten

Cuma günü vuruldum 2.dozu
Cumartesi sıkıntılıydım
Dün pazar günü çok fazla uyudum
Bugün pazartesi iyiyim
galiba etkisini görmeye başladım
Remisyona giricem gibi
Kendimi biraz heyecanlı hissediyorum sadece

@Ankaralıuser,
Sesleri kesmesi büyük bir avantaj buna sevindim. Sakinleştirici etkisi birkaç enjeksiyon sonra etkisi ortaya çıkabilir.

Ben bu iğneyi ömrümün sonuna kadar kullanacam galiba

Bişey yapmak istesem içimden bi ses bana "sen yapamazsın sen bi hiçsin seni bitirirler sen kimsin ki" gibi düşünceler oluşuyor

Sinirli depresif hissesiyorum
Yarın doktora randevum var
Clopixol vermeye devam eder mi bilmiyorum

Bugün doktora gittim 50mg Lustral ekledi

Clopixol 2haftada1
Cipralex 20 mg
Lustral 50mg
Akineton

Tedavim şimdi böyle oldu

Ben sadece clopixol kullanıyorum fazla ilaç beni daha kötü yapıyor. Böyle idare eder.

@KırıkZihin, doktora çok halsizim, enerjim yok , 11 12 saat uyumama rağmen gündüz hala uykum var dedim

Lustral 50mg ekledi tedavime

@Ş!zofren,
Fazla ilaç seni daha kötü yapabilir. Doktorların umrunda değil ki ilaçların ağırlık-uyku yapması basıyorlar ilacı, dinazor değil bu beden elbet çöker bu kadar ilaçlarla . Yani 2 ilaç idealdir fazlası insanı öldürür , düşünsene beynin bütün reseptörleri ilaçlar tarafından müdahale ediliyor yapılacak iş değil ya 😳

Ben antidepresan yerine abizol yazdırdım, antipsikotik ama dopamini azaltmak yerine dengeliyor

@KırıkZihin, kardeş ben 2006 yılından beri psikiyatrik ilaç kullanıyorum
Nerdeyse 20 yıldır ilaç kullanıyorum
Ben iyi olma gayesindeyim doktor kontrolündeyim, doktorlar hakkında böyle düşünmeye devam edeceksen hiç gitme ilaç da kullanma

@Tyler D., daha yeni 2. Günü Lustrala başlayalı, 1 ay sonra gel dedi doktor, o zamana kadar etki var/yok çıkar ortaya

@seda73838, evet iğne

@Pickle, "abizol"dediğin "abilify"
UYku sorunu yaşamıştım o ilaçla, kalpte çarpıntı ve ellerde titreme de olmuştu

Üst Alt