Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çakılı kadro ne demek?

Rumeysa-_-

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
38
Ekpss'den yüksek puan alıp atandığımız takdirde tayin çıktığımız yerden geri dönüş yok mu yani? Ben her halükarda 1 yıl sonra geri dönüş var diye biliyordum..

Çakılı kadro diyorlarsa emekli olana kadar orda çalışırsın. Ya da becayiş denilen şeyi yaparsın. Belediyeler üniversiteler kit kurumları çakılı kadrodur mesela. Tayin imkansız gibi bir şey. Her iki tarafın en üst yöneticisi imzalaması gerekiyor

Bir çok kurum engelli raporunu sağlık mazereti kapsamında değerlendiriyor. 1 yılını doldurmadan engelini öne sürerek istediği ile tayin olanları gördüm.
çakılı kadro üniversite,belediye gibi kurumlar. buraları yazacaksan en son tercihlerin olsun derim. çünkü tayin olmak imkansız gibi bir şey. kendi içinde ayrı devlet olarak düşün bu kurumları.

hayır dahil değil. engelli raporunuz varsa mazeret tayini isteyebilirsiniz. engelli raporunuz yoksa gideceğiniz kurumda boş yer varsa veya ufak bir torpille yer değişikliği yapabilirsiniz. üniversite veya belediye gibi kurumlarda torpilde işe yaramaz. tercih verirken bunları göz önünde bulundurun derim

Üst Alt