Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım
(Adana buluşması)29 mayıs 2010 c.tesi pikniğe varmısınız?
Havalar güzel bahar geldi bir araya gelip güzel bir gün,sohbet,eğlenceye varmısınız arkadaşlar.Her yerden arkadaşlar davetlidir..Buluşmamız piknik şeklinde olsun.ne marifetler çıkartacaksınız ortaya bakalımne dersiniz?katılanlar isimlerini yazdırsın?kimler gelecek bilelim dimi ama
sevgili ankaralılar hafta sonuna bir buluşma ayarlayın gelelim.
ben bu hafta sonu ankaradayım.
görüşmek isteyen varsada yine görüşelim derim.
amaç tanışmak konuşmak.sohbet muhabbet .
öyle diyosunda murat şimdi 90 liraya antalyaya otele gitti arkadaşlar 40 liramı veremiyolarlar....??
Artı menü almazlar adana kebab yerler....onuda düşünebiliriz yani herkes menü yemiyor sonucunda....demokraside çareler tükenmez
buluşma diye tutturuyosunuz oluncada sus pus.....
Herkese merhaba,
Bu sene 10 - 16 Mayıs sakatlar haftası nedeniyle 15 Mayısta Ortopedik özürlüler okulu (Doğan çağlar okulu) buluşması olacak diye bir duyum aldım doğrumudur? bilgisi olan arkadaşlar varmı?
Arkadaşlar Çanakkae Şehitliğe ben 2 sefer gittim orası bir başka sizlerde gitmek istermisiniz Çanakkale Belediyesi Engelli Masası bu konuda yardımcı olaçak bende Bandırma,dan elimden geldiğ kadar yardımcı olurum ayrıça Bandırma Belediyesin den de yardım alırız ne dersiniz.
tüm herkes gelsin ben çanakkaleye gittim gerçekten çok güzel gene gitmek isterim.hatta bu engelli masasında bir arkadaşım çalışıyor onlar genel bir organizasyon yapmak istiyorlardı.ama tarıhını bilmiyorum.
Ya Kadir aç şu bir İstanbul masalı başlığını dostum ya .En azından tarih ve mekan belli olsun kendimizi ona göre ayarlıyalım .12 Haziran deniliyor tarih bu mu