Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipoların mani evresindeki şikayetiniz nedir?

Ş!zofren

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
233
Yıllardır depresyon intiharla gidip geliyorum
Hayatımda Hiç mani olmadım

Şahsen ben mani evresinde olsam psikiyatriye hiç gitmezdim

yaşayan ölü gibiyim

Depresyon surunduruyor. Sunu bunu yap desem o da fayda etmeyecek biliyorum. Beyin kimyasi duzelmeden zor ama umudunu kaybetme. Uzun sureli bir depresyondan ciktim, belki yine girecegim ama yine de bir isik olacak tunelin ucunda. Aradaki guzel gunler icin yasamaya deger.

Para kazaniyorsunuz madem elinizden geldigince yatirim yapin.

Not: psikotik bozukluga sahibim.

Depresyonu tercih ederim. Mani de daha da zarar veriyor aileme. Sokak aralarında 80 le sürme dengesiz hareketler yapma. Aşırı hoşuma gidiyor. Söylemek istemiyorum ama zevkine bazı ahlak yoksunlarının arabalarının camını indiriyorum. Çok hoşuma gidiyor. Ego bombası adamın anasına sövüyorum, işyerinde ceoya ana avrat sövmüşlüğüm ağzını yüzünü kırmışlığım var. Hoşuma giden dünyanın öbür tarafında olsun oraya bir şekilde giderim. Maddi zararlar verdim ailem bir evi satmak zorunda kaldı. Geçen sene 2 milyon borç zarar hâlâ cezasını ödüyoruz. O yüzden depresyon.

Üst Alt