selam bunda yaklaşık 28 yıl önce ateşli silah kazası geçirdim 19 gün komada kalıp sonra uyanışım şuan kafamın içinde şarapnel parçasıyla yaşıyorum sol kol ve bacağımda felç var hayatımı ağrı çekerek yaşıyorum ve 2023 uykudayken beyin kanaması geçirmişim acile kaldırmışlar rahatsızlığım gitgide artıyor
2007 yılına esnaf olarak iş yeri açtım 2016 yılında hasta haneye baş vurdum % 55 heyet raporu verdiler
bu yıl tekrar heyet raporu aldım %67 veridiler raporda böyle yazıyor ( gçirilmiş beyin kanaması buna sekonder yürüme bozukluğu tablo 4.1 40 sol üst ekstemite ağır defisit tablo 4.2 45 )
gecen ay malüliyet için ssk ya gittim hasta hane ye sevk ettiler bugün SSK dan mesaj geldi malüliyetiniz reddedilmiş tir diye
nasıl bir yol izlemeliyim ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
2007 yılına esnaf olarak iş yeri açtım 2016 yılında hasta haneye baş vurdum % 55 heyet raporu verdiler
bu yıl tekrar heyet raporu aldım %67 veridiler raporda böyle yazıyor ( gçirilmiş beyin kanaması buna sekonder yürüme bozukluğu tablo 4.1 40 sol üst ekstemite ağır defisit tablo 4.2 45 )
gecen ay malüliyet için ssk ya gittim hasta hane ye sevk ettiler bugün SSK dan mesaj geldi malüliyetiniz reddedilmiş tir diye
nasıl bir yol izlemeliyim ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler