Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın otomatik vitesli aracına soldan gaz pedal tertibatı taktırıp kullanabilir miyim?

Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba ailemin otomatik vites aracı var araç babamın üzerine. benim soldan gaz pedal ve otomatik vites kodlu ehliyetim var. bu ehliyet kodu normal kullanıma engel değil tüvden normal kullanıma engel olmadığına dair rapor alınabiliyor. ben babamın aracına araç onun üzerindeyken tertibat taktırabilir miyim?

Sen engellisin kendi aracindan başka araç kullanamassin çünkü ehliyetinde kodlar var,normal bir aracı kullanmak istiyorsan proje çizilecek TSE den onay alınacak ve babamda kullansın diyorsan o aracı normal kişinin kullanmasına engel yoktur diye TSE den belge alacaksın ve onun içinde proje çizilecek,senin anlayacağın ben normal aracı kullanıyorum veya bu işlemleri yapmadan da kullanıyorum diyorsan kaza yapınca veya çevirmede polis e dek gelince anlarsın ne demek istediğimi.

Üst Alt