Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam ile birlikte yaşıyorum, TOKİ'ye başvurabilir miyim?

xertanx

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
9
%71 oranında engelli raporum var ailemden ayrı eşimle birlikte yaşıyorum.
Engelli kontenjanda TOKİ'ye nasıl başvurulur. Babanın üzerinde ev olmaması lazımmış. Benim babamla alakam yok ki bu ne alaka şimdi bizi kapsıyor mu?

Başvurabilirsin. edevlet veya ziraat bankası aracılığıyla başvurular bu gün başlıyor.

Kişi 18 yaşından büyük ise ve bekar ise aile büyükleriyle beraber yaşasa dahi kendisi başvuru yapabilir. Sizin adınıza ev yok ise problem yok hocam gidiyorsunuz parayı yatırıyorsunuz. TOKİ'nin resmi web sitesine bakabilirsiniz

@umetinn,

Sorum olucak üzerimde bi daire var ama bnm degil gercekte aile kardes ortagiz bnm üzerime yapıldı . Simdi tokiden faydalanma olurmu olmazmi. ( Hem emekliyim hemde engelim)

Mrblar bende evliyim babamın evi var bu sorun oluyor mu?? Ayrıca maaşı keserler mi??
Normalde ev olunca kesiliyor ya??

bir memur çalışıyor memrun evi var cocuğu engelli tokıye muracat edeblirmı oğlunun yaşı 20

Üst Alt