Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerdeyken keratokonus hastalığı nedeniyle muafiyet verildi. Aylık alabilir miyim?

canmemo

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
ben 2012 yılında askerdeyken keratokonus hastalığı nedeniyle askere elverişli değildir raporu aldım ben vazife malülü maaşı alabilirmiyim

Göz hastalıkları sebebiyle askerlik yapamaz raporu verdiler. Aylık bağlanır mı?

2012 yılında ben askere gittim keratakonus, astiğmat,miyop nedeniyle askerlik yapamaz raporu verdiler sgk başvursam maaş bağlanırmı ve ne yapmam gerekir bilgilendirirseniz sevinirim sivildede yüzde yirmi altı engelli rapor verdiler

canmemo..hocam maaş bağlanırmı derken,2022 maaşımı malulen veya vergi indirimli emeklilik maaşındanmı bahsediyorsunuz onu anlamadım??...prim gün sgk başlangıç yıl vs durumları tamamsa, tabii yüzdesi iyi olan raporla mümkün tabii ki.

Askerlik elverişli değildir raporu

İyi günler ben 2012 şubat ayında askere gittim altı aylık askerken göz(keratokonus, miyop, astiğmat) nedeniyle elverişli değildir raporu aldım bu suretle herhangi bir maaş alma hakkım varmı varsa ne reye başvuracam bilgilendirirseniz sevinirim

Üst Alt