Ben nereden başlasam bu antidepresanlar anti psikozların yan etkisini azaltıyor bendede öyle oldu evet azaldı ama bazen yan etkiler dönüyor ben size zamanlara göre yan etkilerimi yazayım sabit değil çünkü
Yaratıcılıkla ilgili olanları bu yorumda başta diyecem
Sene 2018 yan etkiler şunlar yorgunluk aşırı uyku isteksizlik 7 yıl sürdü bunları maximum düşünün aşırı halde yaşadım peki yaratıcılık eksildimi eksilmedi yok oldu ruhum sanki bedenden çıktı insanlığın öldüğünü tıbbın zalim yüzünü net bir şekilde gördüm.
Yaratıcılık özellikle günlük işlerini planlama ve odaklanma işleri sıraya koyma sıfıra düştü.
Bir kaç aydır lustral 100 alıyorum yaratıcılığımı kağıt üzerinde ve istişare ederek biriyle uyguluyorum yani günlük işlerimi hala aklımda planlayanıyorum buda yaratıcılığın malzemesidir .
Peki ne oldu o halsizlik aşırı isteksizlik ve aşırı uyku (15-10 saat arasında bir uyku) onlar geçti ve şu kaldı akılda bir şeyler planlama yani yaratıcılığın ilk adımı olan planlama
Bende ayak uyduruyorum kağıt üzerinde veya telefonu Not defterinde planlıyorum yazıyorum yani sonra özetliyorum
Yaratıcılıkta şunu yaparsam iyi gelir.
1 antidepresan devam et
2 kağıt üzerinde planlama yap yazarak not al özetle.
3 kolayıda elindeki imkanla telefona yazarak aklını dök oradan özet çıkar( çok zeki biriysen aşırı iş görür bu taktik eski haline dönersin )
Bunlar benim düşüncem kimse eleştirmese iyi olur bazen biri çıkıyor bizim birbirimize destek için yazdığımız açıklamaları rencide bir dille kullanıyor
@seda73838, unutkanlık odaklanma bende çoktu azalttım invega6mg artı lustral100 MG ancak azaldı ama kesin oturmadı hala dalgalanma var not tutma telefondan veya kağıt üzerinde veya biriyle istişare şeklinde ancak hafızamızı açıyor ve lazım olan bilgileri örneğin dükkana gidilecek bazı malzemeler alınacak onu not defterine yazabilirsin telefonun.