Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antipsikotikler yaratıcılığı azaltıyor mu?

Antipsikotik ilaçlar bilişsel yetenekleri kısıtlıyor.beynin ön lobunda sinir hücreleri öldürüp adamı hantallastirir
Yapay zekaya danıştım hocam ben, söylemin birinci kısmı doğru ikinci kısmına dair delil yok dedi. Adamı hantallaştırması kısmı da kısıtlamanın bir parçası dedi.

Yine elbet vardır sizin de kaynaklarınız.

Çok isterdim hantallığa alışmak, gerçekten her 6 ayda bir ilaçları bırakmayı hayal eder hale gelirim ama sonuçları hep felaket oldu şimdiye kadar.

Şizofreni ve bipolar ara ara atak geçiriyor ben neden 6-7 yıldır geçirmiyorum acaba. Sadece bir kez oldu oda hastalığın ilk çıktığı dönemdi.

Artık hasta olduğumdan şüphe duyuyorum sadece ufak bir ses var daha çok tinnitiusa benziyor kulağımda sorun olabilir.

Son düzenleme:
@[NirvaNa],

Kısmen de olsa sebep olarak ömrü kısaltıyor olmalarına bağlıyorum ilaçların.

Ayrıca obeziteye çok müsait bırakıyor ömrün kısalması ile de bağlantılı olarak.

Dürüst olmak gerekirse her seferinde kilo alıyorum diye de bırakmış olabilirim.

@[NirvaNa],
Galiba öyle oluyor beynimin gürültüsünü duyuyorum, şimdiye kadar anlamlı ve benimle konuşan ses duymadım ama gürültü ve uğultu hep vardır bende.

Üst Alt