Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antidepresan içme zamanını sabah değil de öğlen yapabilir miyim?

gamerskol

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba doktor şiddetli anksiyete ve majör depresyon için secita (cipralex yerlisi) başlangıç için 10mg yazdı, ilk hafta 5mg kullanıcaksın dedi 3ay önce
fakat ben sabahları 12-1 gibi uyandığım için ilacı içmedim, doktor bana sabah içiceksin demişti. Saat 12-1 gibi içsem ne olur ? Veya aktif bir işe girdiğimde tekrar ilacın saatini sabaha çekebilir miyim?

Banada sabah al dedi Ben 1 yıldır anti depresanı öğlen 1 den sonra alıyorum sabah 12 den sonra kalkıyordum son yirmi gün 11 de alıyorum

Ben sabah 7 gibi içiyorum selectra anti depresan. Mutlu ettiği falan yok ama

Arkadaşlar merhaba cipralex (secita) 1 haftadır 5mg kullanıyorum alışma süresi şimdi 10mg'a geçtim, 15'e geçerken 1 kutu 10mg bitirmem mi lazım yoksa 1 hafta 10mg mı içicem?

İlacın üzerinde ne yaxıyor kullanma talimatında ona göre kulanırsınnnnn

@gamerskol,
Siz ilaçları direk reçetesiz eczaneden mi alıyorsunuz? yada doktorunuz çok nemrut birisi mi? hiç bilgi vermiyor mu? ilacı yazıp gönderiyor mu sizi?

doktor ilacı yazdı da ilk hafta 5mg sonra 10mg dedi sonra 15e nasıl geçiceğimi anlatmadı. reçetesiz alıyorum sgk da gözükmesin diye ama doktor yazdı ztn

Üst Alt