Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete ve diğer hastalıklarla malüliyet alabilir miyim?

Yaylacık

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar cümleten selamün aleyküm 1 hafta evvel maluliyet için SGK dan sevk aldım heyete girdim oranları ne olur bilmiyorum size danışmak istedim dahiliye uzmanı dm+ hl yazdi kardiyoloji uzmanı klas 1 ht yazdı psikiyatri anksiyete kısmen düzelen yazdi diğerleri normal yazdı acep ne olur oranım bu şartlarda emekli olabilir miyim ? Birde bu ilk defa olacak benim heyet raporu süreli mi oluyor kaç yıllık olur bilenlerden ricam cevaplarlarsa memnun olurum

@OğuzHan112,

Nasıl abicim az açıklar mısın rapora koyulan tanımlar diyabet 2 hiperglidemi hipertansiyon ve kısmen düzelen anksiyete bozukluğu yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum

Diyabet 2 yazmışsınız, bunu tip 2 diyabet olarak anlıyorum %20 (hiperglidemi) yazmışsınız,bu zaten yüksek kan şekeri anlamına gelir,yani diyabet..yanlış yazmadıysanız bunu da Hiperlipidemi yani kolesterol olarak alıyorum %10
Ht %10
Anksiyete bozukluk kısmen düzelen %20

20+20+10+10=%48
Bu şartlarda emekli olamazsınız..

@Yaylacık,

Merhaba evrak kapatıldı diye yazmışlar son olarak ta evrak dosyaya kaldırıldı demiş ne anlama geliyor acaba dosya adı entegrasyon evrakları denilmiş ned demek anlayan var ise bir açıklama yaparmisiniz son işlem 24/09/2025 tarihli

Üst Alt