Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alttaki kişiye hobinden bahset tanıt

Black-Tie

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
77
Merhaba böyle bir konu açıldımı bilmiyorum hobilerimizi paylaşabilmek için bir hobi tanıtma köşesi gibi oyun konusu açayım dedim.

Oyun şöyle üstteki hobisinden bahsedicek bir bilgi vericek alttakide kendi hobisini paylaşcak bir bilgi vericek bu şekil gidicek.

Benim hobim : Oyun yapımı
Bilgi: Oyun yapımı bir çok alana ayrılsada genellikle oyun motorları kullanılarak yapılır bunlardan biri godot engine yazılımı yani godot oyun motorudur.(biraz açıklayıcılığı az oldu ama neyse :) )

Sizlerinde hobilerini bekliyorum basit şeyler olabilir balık tutmak vs amaç paylaşmak.

@alitzelll🌈, hobi sayılır mı bilmiyom ama arabada yan koltukta oturmak kullanmasamda rahatlatıyor. araba sürmek diyince aklıma geldi :)

Kitap okumak artık benim için bir yaşam tarzı oldu sanırım ilkokuldan beri hiç bırakmadım

kartpostal ve pul biriktiriyordum. kartpostal gönderim ücretleri aşırı pahalandığından dolayı artık gönderemiyorum. 15 yıl kadar bu hobiyi yaptım ve şu an Dünya'nın pek çok ülkesinden geniş bir koleksiyonum var.

- Kartları gönderecek yurtdışından kişileri nereden buluyorum?
www.postcrossing.com
ücretsiz bir site. kayıt olup siz de diğer üyelere kart gönderip onlardan kart alabilirsiniz. Kart göndereceğiniz kişilerin adreslerini site size veriyor. Bir de ID numarası veriyor. Karşı tarafa kartınız ulaştığında alıcı sizin kartın ID'sini siteye girince kartın yerine vardığını anlamış oluyorsunuz. Gönderilecek kişileri site tamamen random seçiyor. Fakat sitenin forum kısmı da var. Oradan istediğiniz ülkelerde yaşayanlarla irtibata geçip onlara kart gönderebilir, mektup arkadaşı bulabilir, eğer isterseniz zarfın içinde pul ve coin (bozuk para) gönderebilirsiniz.
Sorularınız olursa buradan cevaplamaya çalışırım.

@engelli_eskisehir, çok ilginç bir hobiymiş daha önce rastlamadım. Ama çok farklı ve eğlenceli tanımadığınız biriyle mektup arkadaşı olmak. Beğendim.

bende yeni bir edindiğim ve düzenli olarak yapmaya çalıştığım bir hobiden bahsediyim.

Şuan bir tane web sitesi açık bir kurs yayınlamış bu kurs sektörde deneyim kazanmış iş ve tecrübe sahiplerinin tam teşekküllü web site tasarımcısı olmak için gereken materyalleri sunuyor ödev veriyor proje yapıyorsunuz portföyünüz gelişiyor.

Sizden herhangi bir ücret almıyor ama yapmak için bilgisayarınıza linux kurup bazı programlar yüklemek gerekiyor yani o yönergelerde takip ederseniz yardımcı olabilceklerini söylüyorlar.

ama maalesef çok kolay değil.

zorluk okumak da ve dikkat edip problem çözebilmekde gizli. Daha çok soruları internete sorabilsenzide yapay zeka kullanmayı pek önermiyorlar. o yüzden araştırarak bulmayı öneriyorlar. Yada soru sorma platformunda.

isteyen web tasarımcılığı programlama ilginiz varsa tavsiye ederim site theodinproject.com

Kitap okumak ,Flim izlemek ,Koşmak Ve Tempolu Yürüyüş Yapmak , Araba Bakımı İle İlgilenmek .

Üst Alt