Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AKP'den bir müjde daha: Engelli kardeşler önce ÖTV'yi ödeyecek, sonra Allah kerim...

@tekgoz123,

ağır ol ağzını topla ,herkes sizin gibi mi düşünmek zorunda , kendi partiniz yamuk yapınca toz kondurmuyonuz

@Polmiks,

Ben halkı kin ve nefrete tahrike sürükleyecek bir şey demedim asil sizin işinize gelmiyor . Ben burada hakarette etmiyorum gerçekleri söylüyorum

Bem partiyle ilgili bir konu olduğunu düşünmüyorum türkiyedw var olan gerçekten bahsediyorum ak partili ve CHP li diye değil bugun hükumetin başına ben bile gelsem önce kendi çevremi düşünürüm bu bir gerçek ama en büyük gerçek engellilere yüzyıllardır tanınan hakların çok zorlaştığı ve bu kolaylaştırılacağına zorlaştırıyor araba almak istiyoruz günlerce hastaneye gidip gelmek zorundayız emeklilik için başvuruyor ortapedi engelliyim bu süreci beklerken anksiyite bozukluğu oluşuyor hayatımız zaten zor iyice zorlanması bir nevi kendi iç huzurumuzu rahatlatmak için fikir alışverişi yapıyoruz siyasetle ne alakası var x kişi olsa rapor çıkartmak için heyet evimize gelicek değil veya araba bize hibe edecek değil bence esas konudan çıkmayalım

Üst Alt