@OturanBoğa,
1. Koskoca bir sitenin yöneticisi böyle ifadeler kullanamaz. Erdoğanın sürüsü demek ne demek?

Son seçime bakın belediye seçiminde nasıl kızınca al aşağı etti o koyun sürüsü dedikleriniz. Peki chp de varmı böyle bişey. İrin akıyor irin. hala köle gibi gidip oy atan sizler değilmisiniz ?
2. Adam gibi şurada parti ismi vermeden tartışma yapamıyorsunuz. Neden ? çünkü zihniyetiniz ideolojiniz belli. Sol görüşlüsünüz çoğunuz. 12-13 yıl öncede bu site aynıydı yine aynı. Küçük bir sorunu öyle büyütür konu akparti ise.
3. Amaaaa akpartinin İBB bünyesinde yaptığı üst geçitlerdeki asansörlerin yüzde doksanına kilit vuran chp ye birisi de laf etmez. değilmi
@OturanBoğa . Onlar koyun sürüsü falan değildir demi. Mesela izmir de pislik içinde yaşar ama chp den başkasına oy verirsem elim kırılsın diyen vatandaş koyun olmaz demi
@OturanBoğa
4. Asıl konuya gelirsek, ötv konusunda suistimal yok mu ? sizce de var demi. Ben şuanda türlü yöntemler sayarım. ama gerek yok yılların
@OturanBoğa 'sı bunları benden iyi bilir.
Yukarda birisi makarnadan falan bahsetmiş gördük sizin parti yöneticilerinizi de milyon dolarlarca rüşvet ile nasılda köşelik olmuş. video da var ses kaydı da itirafta var ne ararsan var. Demekki onlara makarna yetmemiş öyle mi ?

5.
@OturanBoğa bu sayfayı ideolojik bir sayfa haline getirdi. Sol zihniyeti iyi bilirim. Eğer ki ağırlık kendi kesimindense öteki kesimi umursamaz. Burda olduğu gibi hakaretini ediverir. Koyun da der sürü de dalga geçilmesine de müsamaha gösterir. Hiç değişmez.
6. Şükürler olsun bu hükümetin yaptığı ekpss ile atandım. araba da aldım evet ötv indirimi ile. şuan 10 yıla çıktı satamama süresi. sorun değil. Aramızdaki art niyetlilerin açtığı sorunda kurunun yanında yaşta yanıyor ama olsun devlet zarar etmesin. Etrafımda kaç tane usulsüz yada devletten ne koparırsam kar diyerek araba alanlar vardı. çok güzel oldu.
7. Sadece bu alanda mı insanımız böyle ? her alanda üç kağıtçılık yapıp devleti sert adımlar atmaya iten insanımıza
@OturanBoğa arkadaşımız ses etmez girmez o topa hiç. elinde akparti gibi bir argüman var ona bir yüklenir. altına hemen ideolojik ekürileri doluşur. o değilde bende engelliyim ama burda poizitif ayrımcılıktan belkide benden fazla faydalanan ama nankörlük eden bir yığın var bu sitede. ama kendi siyasi görüşlerine uygun zatlar olunca bir anda sus pus oluverirler.
8. neyse ya bunun içinden cımbızla bir kısmı kesip konuyu dağıtacak çoğu. hoşuna gitmeyecek çoğunun. belki de bana hakaret edecekler. Gerçi
@OturanBoğa 'mız etti bile

ama olsun ben nankör sevmiyorum arkadaş. Elbette aksaklıklar eksikler vardır. Elbette hiç bişey dört dörtlük olamaz. Bir yeri düzeltir hükümet başka yerden sorun çıkar. ama yapıcı olmayan önüne gelene sürü,makarnacı,göbeğini kaşıyan adam diye aşağılayan,bölen,bölücülük yapan,oy verdiklerine saygı duymayan kimseler de biraz haddini bilmeli. Bakın konunun başında
@OturanBoğa nasıl giriş yaptı konu nerelere geldi. Sitenin hiti de artıyor bu sayede. uyanık adam vesselam

sorun üret sorundan nemalan. iyi taktik. yıllardır ara ara giren ben bile satırlar dolusu yazı yazdım.
@OturanBoğa akıllı adam. ama biraz ideolojik.