Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. seferde emeklilik süresize döner mi?

sergennn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba , annem vergi indiriminden emekli,2 yıl süreli ,2 kere oldu ,şimdi önümüzdeki eylül de bir daha bitiyor ve ben haziran gibi tekrar başvuru yapıcam sgk ya gidip ,
sorum şu 3. kez olucak vergi indiriminden yine emekli bu kez süresiz donermi ankaradan bizim emeklilik ,süreli emeklilikte 3.kez son kez süreli oluyor sonra süresize dönüor diye hatırlıyorum ,doğru mudur ?

bana her sene 1 yıl veriyorlar 4.rapor için başvurdum 10 gün sonra heyete gireceğim alalım yine 1 yıllık raporumuzu

@OturanBoğa abicim birşey daha sorucam sımdı yıne annemın emeklılıgı surelı donerse ıkı sene sonra ,yıne aynı sekılde ugrasıcam ama soyle bır durumumuz var ,
annem 62 yasında (yası doldurdu 58 ) , 5000 bin primi var (4500prım doldu ) son olarak 25 yıllık sıgortalılık kalıyor onun ıcınde 01,10,2003 işe gırıslı oldugundan
25 yıllık sure de 01,10,2028 de dolmus oluyor dogrumu dusunuyorum , eger dogruysa ben o tarıhte annemı vergı ındırımınden emeklı degılde normal emklıye cevırmelımıyım yıne en dusuk maasdan devam eder bende saglık kurulu hastaneler ıle ugrasmam dıye dusunuyorum ne dersın abı ..

Üst Alt