Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 defa hava değişimi aldım, geri dönmek istemiyorum. Ne yapabilirim?
Neyden verdiler hava değişimlerini ve kaçar gun
Sonucunuda soylermisin bende 3. Hava degisimindeyim uyum bozukluğundan kafayı yiyecem komtanlarım yardımcı oluyorlar ama bana
@faruk02, umarım verirler artık kafayı yeme durumuna geldim intihar düşüncelerim arttı çok yoruldum neden bu kadar uzatıyorlar böyle sorunları olan insanlara eziyet ediyorlar
@faruk02, Bitsin Artık çok yoruldum geceleri uyuyamamaktan sürekli olumsuz şeyler düşünmekten yemek yiyememekten 75kg gittiğim askere ilk hava değişiminde kilom 63tü artık kafayı yiyorum hayattan keyif alamıyorum ailemin yanında arkadaşlarımın yanında olmaktan mutlu olamıyorum sürekli bu durum var aklımda olmayacak diyor beynim sürekli kafayı yedim yicem intihara kalkışmamak için kendimi çok zor tutuyorum @OğuzHan112
@OğuzHan112, yanlış yazmışım abi
Dediğin oldu yazacaktım
Teşekkür ederim abim
@faruk02, komutanların önce rdmye çıkaracak herşeyi anlat orada o bi görüşünü yazsın kıta kanaat raporu isteyecek sonra amirlerin kıta kanaat raporuna eğer askerlik yapamaz tarzında yazarsa bu senin işine gelir sonra resimli sevk kağıdı çıkaracaklar onunla beraber hastaneye gidiceksin doktorla konuşacaksın anlatacaksın eğer uygun görürse doktorda askerlik yapamaz olarak görüşünü bildirir eğer öyle bildirirse büyük ihtimalle muafiyet alırsınn