Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 defa hava değişimi aldım, geri dönmek istemiyorum. Ne yapabilirim?

merhaba abi 3 kez hava değişimi aldım 3 cü hava değişimim bitti heyete sağlık kuruluna sevkim verildi yarın heyete çıkacağım doktorum dediki askeriye bilgi istiyor dedim doktorum artık askerlikle ilişkin kalmadı heyette muaf olucaksın dedi sizce sonuç ne olur @OğuzHan112 abim

Abi selam aleyküm ben iki sefer hava değişime çiktim aylevi sorunlar yüzünden askerlik yapamıyorum benim hasta anem var ve bakıma muhtaç bakmak zorundayım onun için askerlik cehenem gibi geliyo ikinci hava değişimi almadan önce bana hava değişimi veren doktora demistimki kesin vericekseniz gidim yoksa gitmim bana dediki kesin ve komutanına bı kağit verdi hava değişimi bitiğinde fotoğraf anket formu gibi birşeylere sevkim verildi hastaneye binin sonucu ne olur sence

Bence raporlar ile gidin hastaneye sevk ederler oradan da belki Askerlik bile yaptırmazlat

Yani bana hava değişimi verne doktora kesin verirlermi diye sordum dedi evet kesin vericekler

Valah reyis aylevi sıkıntılar şuanda anem ayaği şeker yüzünden kesilme riski tasiyo evi geçindiriyorum anene bakıyorum benden baskaa bakicak kimsesi yok onun için değil askerlik normal hayat bile bana cehenem olmuş ne gece yatabiliyim ne gündüz babam vefat etmiş tüm yük üstümde dert sitres piskolojim darma Duman olmuş

Evet peki verirlermi çünki doktor kesin kesin konustu

Ama temelli yatmanız için alkol ve madde bagımlıları alırlar oraya başka alınmaz diye biliyorum çünkü sonuçta şurada az bir süren kalmış tekrardan sil baştan başlamayınız o yüzden birliğimize raporla gidiniz

Zaten bana bı kağit verdiklerinde birliğimde söylemistim alkol içtigimi o kağıda yazmisti

Alah razı olsun peki gider gitmez verirlermi sizce ve nasıl yapican onu bilmiyorumda komutanı söyliycez

Üst Alt