Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2025 Avşa Adası için pansiyon apart önerileri!?

Sefad

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba 2025 yılında avsa adası tatil yapmayı düşünüyorum.
Deniz nasıl
Zor yürüdüğümüzden denize yakın mı
5 gün için apart fiyatları gibi
Daha önce gidip uygun apart pansiyon tarzı önereceğiniz yerler bekliyorum.
Ulasim nasıl olur

İstanbul daysanız ido ile gidiliyor sandalye li iseniz lavabo banyo sıkıntı sı yaşayabilirsiniz

Cok oldu bir gunlugune istanbuldan avsaya gitmistik deniz yolu ile o zaman ido yoktu simdi idoyla gidiliyormus
Deniz suyu soguk
Akdenizin tuzlu sicak suyunu seven biz hic begenmemistik
koca koca cakil tasi
Yiyecek icecek istanbulun kalabaliginin oraya akini sebebiyle pahali hemde epey pahali gormustu bizimkiler
Ocaklarda kalmistik biz
Orasini daha begenmistik o gittigimizde
O zaman eskisehirde oturdugumuzdan eskisehirlilerin yakin diye tercih eyyigi bir yerdi erdek ocaklar
Ankarada yasiyan biri olarak o yolu o masrafi antalyada tatil yapardim ben olsam
Kalinacak yerler cok eminim istanbulun sayfiyesi avsada ayni fiatlaradir
Antalyada oda kahvalti butik otelde kalirsaniz daha bile ucuza getirirsiniz avsadan

Her engelli için geçerli değil örnek izmir basmaneye gittim gitmeden otel ayarladım akülü sandalye de olduğumu girişin çıkışın uygun mu diye sordum her şey e ok dedi otel müdürü telefonda otele vardık hiçbir şey bana uygun olmadı ğını gördük 4 saat uygun otel aradık en sonunda uygun 4 yıldızlı bir otel bulduk biraz bütçemizi aştık her yer sıkıntı lı akülü ler için

Son düzenleme:
avşa güzel ada zamanında gitmiştim 2 defa apartlar eskiden uygundu mutfak mazemeleri var tekerlekli sandalye ile gezdim zamanında apartlarda asansör yok çoğu eski merdivenden incik sıkıntı olabilir ama bir kaç otel var snaırım onlarda 2 3 katlı binalar aşansör sıkıntısı yaşayabilirsin denizegirme konusu deniz kumsalda bnm gittim zamanlarda kıyı yakındı ama duş alanları yok ama alanya gibi yerlerde engelli duş alanları engelli tekerleklisandalye tahtası vardı mersin kızkalesi oteller asansörlü çoğı yarım pansion deniz engelliye uygun sana önerim mersin kızkalesi en güzel hem oteller hem oda hem deniz tekerlekli sandalye için uygun ama avşa adası otelelr sorun apartlar sorun ben çoğu şehre gittim avşa adası sahil şeridi güzel ama arnavut taşlı sandalye langur lungur rasız edebilir seni

Akdeniz gibi sıcak değil. Fakat zaten bu sıcaklarda serinlemek için giriyoruz o yüzden denizi güzel diyebilirim sadece plajı biraz dar.
Denize yakın apartlar var. Fiyatlar ise normaldi.Apart konusunda denize yakın noktalarda bir çok apart var. Kısacası tavsiye ederim.

Üst Alt