Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2024 Sgk ve Bağkur Emekli maaşları kaç TL olur?

Reborn

Hocam hala aynı şeyleri yazıyorsunuz,emekli olduktan sonrasını bahsediyoruz,maaş bağlanma olayını değil,bir kesim %49 bir kesim 37 zam aldı,bir kesimde hiçbir şey alamadı çünkü kök maaşı düşük ,7500 almaya devam edecek bunu biliyoruz,%75 zam gören kesim var dediniz ,kim,kimler ?

Arkadaşlar 7500 tl alıyordum kök maaşım 6300 idi yeni maaşım 8297 tl olmuş . Artık bozdurmadan harcarım.

Aynı dert kanka. Şuanda benim emekli kök maaş 4685 TL.. 5578 prim gün sayım olmasına rağmen..
Ak mı kara mı bugün herşey ortaya çıkar. Kabine toplantısında karar alınacak gibi. Söylentiler en düşük emekli aylığı 10.250 olması yönünde. Keşkem ama keşkem 12.000 verilse ama hiç umudum yok. 1998 yılında 5000 prim gün ile normal emekli olan babam bile yeni zamdan sonra 10.346 TL oldu.

deasn12

valla bizim baba zamla 10 bin yeni oluyor 24 sene önce emekli oldu neredeyse aynı maaş alıyoruz..

Aynen kabine de bugün akşam açıklanır gibime geliyor 11 bin benim tahminim.

Bankalar da promosyonlara el atmaya başlar yakındır :)

HakanEs26

Kabine toplantısı iptal. Bu ay tüm bankalara emekli maaş güncellemesi tanımlanmış. Buda demek oluyorki ocak ayında kimse refah payı beklemesin. Eğer ki seçimden korkularına refah payı verilirse şubat ayında refah payı farkları ödenir. 17 ocak gününe kadar meclis tatilde yasalaştırmaları resmi gazeteye verilmesi imkansız.
👊👊👊👊

Bence bu kabine toplanamasında bır iş var.

Kabine toplantısı meclisin açılmasını bekliyor gibi bir şey dönüyor. Meclis 17 ocakta açılıyor. Kabine toplantısında verilen karar açıklandıktan sonra tüm emekliler şubat ayını bekleyecek..

Onlarda biliyor unutkan bir "halkız, yani tavşan 🥕 muamelesi yapacaklar, seçime yakın, baş komutan dünya lideri çıkacak akşam haber saatinde bütün TVler canlı yayında Emekli ye bişeyler verecek öyle alkış tutacağız! VUR MEHTERİ 😉

Son düzenleme:
şimdide eyt falan diye ekonomik diller söylenmeye başlandı..

Şu kök maaşlara kalıcı bir seyyanen zam yapmazlarsa
her 6 ayda bir birilerinin lütfedip artış yapmasını bekleriz maalesef

Valla ben çok sürpriz bir şey beklemiyorum... Seyyanen zam falan yapmazlarsa zor..

E-devlet sisteminde güncelleme yapıldı.Ocak 2024 Memur Sgk Bağkur emekliler net maaşlarını görebilir..
Geçmiş olsun..

Pazartesi kabine toplantısı var. Refah payı verilecek. Ocak zam farkı şubat 2024 ödenecek.

Reborn

Millet makarna yemekten beyinleri oksijensiz kalmış ama makarnada zamlandı artık,,)) işin özü burada hükümete laf edenlerin çoğu seçim zamanı yine aynı sömürücü hükümete oy verecekler ve ondan sonra yine geçim sıkıntısından veryansın edecektir. Akıllanmazlar böyle tipler

Merhaba e devlette malülen emekli aylığı zammına bakan arkadaşlar burdamısınız

ssk emekli zammı e devlette 37.57 olarak yatmış görünüyor. ancak malülen emekli maaşı daha farklı görünüyor. konuya hakim olan varmı

ssk için refah payı hariç hesaplandı

Sitemizin bakımda olduğu günlerde emekliler ne durumda 😁😁 Herkes beddua okudumu küfür ettimi...

Son düzenleme:
Gülüyorum artık.. seçime yakın biraz daha iyileştirme ve bayram ikramiyelerinde artış yaparlar diye düşünüyorum.. ama sadece düşünmekle kalıyorum..

Maaş 21 inde gece yatıyordu. Dün saat 18.00 gibi geldi. Herhalde erken yatırıp gönül almaya çalışıyorlar.

5 yıl önce babam asgari ücretten ceyrek fazla alırken ceyrek az almya düştü
Sgk batt sanırım para yok
Memur emeklisi bile kral Sgk emeklisi üvey evlat
Memura 30 bin tl yi aşan promosyon dağıtan devlet bankaları sgk emeklisine 5 bin Sene sonu Milyonlarca dolar kar acıkla

Adaletmiş Allah büyük kimsenin yanına kalmaz

@soneman,

Devlet kendi parasına promosyon vermez zaten. Özel bankalar verme amacı ise müşteri kazanmak ve devletin sıcak parasını kullanmaktır. Emekli ödemeleri sgk tarafından maaş gününden 1 hafta önce gönderilir. Bankalarda bu ödemeyi kendisinde kullanır.

Emekli memur maaş zam farkları neden hala yatmadı ne zaman yatacak bilen var mı ?

Üst Alt