Rapor oranı %90 aldığım para: 1.153.35 Tl çok şükür mart ayında maaşımı aldım. İnşaalah hazirandada alırız...
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
| Antalya-Kaş Sos.Yrd. ve Day.Vkf. | Konutta ve İşyerinde Yardım Ödemesi |
| Çatalca (İstanbul) Sos.Yrd. ve Day.Vkf. | Konutta ve İşyerinde Yardım Ödemesi |
| Denizli SYDV | Konutta ve İşyerinde Yardım Ödemesi |
| Diyarbakır Kayapınar Sos. Yard. Day. Vakfı | Konutta ve İşyerinde Yardım Ödemesi |
| Diyarbakır-Yenişehir Sos.Yrd. ve Day.Vkf. | Konutta ve İşyerinde Yardım Ödemesi |
| Diyarbakır Sosyal Yardım | İşyeri Yardım Ödemesi |
| Hatay Sos. Yard. Day. Vakfı | Konutta ve İşyerinde Yardım Ödemesi |
| Iğdır Aralık Sos. Yard. Day. Vakfı | Konutta ve İşyerinde Yardım Ödemesi |
| Iğdır Sos. Yard. Day. Vakfı | Konutta ve İşyerinde Yardım Ödemesi |
| İstanbul Kağıthane Sos. Yard. Day. Vakfı | Konutta ve İşyerinde Yardım Ödemesi |
| İstanbul Maltepe Sos. Yard. Day. Vakfı | Konutta ve İşyerinde Yardım Ödemesi |
| İstanbul Tuzla Sos. Yard. Day. Vakfı | Konutta ve İşyerinde Yardım Ödemesi |
| Kocaeli-Beşiskele Sos. Yard. Day. Vakfı | Konutta ve İşyerinde Yardım Ödemesi |
| Konya Halkapınar Sos. Yard. Day. Vakfı | Konutta ve İşyerinde Yardım Ödemesi |
| Kütahya Sos.Yrd.Day.Vakfı | Konutta ve İşyerinde Yardım Ödemesi |
| Mamak Sos. Yard. Day. Vakfı | Yardım Ödemesi |
| Manisa Sos. Yard. Day. Vakfı | Konutta ve İşyerinde Yardım Ödemesi |
| Mardin Kızıltepe Sos. Yard. Day. Vakfı | Konutta ve İşyerinde Yardım Ödemesi |
| Mardin Sos. Yard. Day. Vakfı | Yardım Ödemesi |
| Sakarya-Karapürçek Sos. Yard. Day. Vakfı | Konutta ve İşyerinde Yardım Ödemesi |
| Sivas Sos. Yard. Day. Vakfı | Yardım Ödemesi |
| Şanlıurfa Sos. Yard. Day. Vakfı | Konutta ve İşyerinde Yardım Ödemesi |
| Şanlıurfa Viranşehir Sos. Yard. Day. Vakfı | Konutta ve İşyerinde Yardım Ödemesi |
| Tokat Sos. Yard. Day. Vakfı | Konutta ve İşyerinde Yardım Ödemesi |
| Zonguldak SYDV | Konutta ve İşyerinde Yardım Ödemesi arkadaşlar bir göz atın pttnin sitesinde bu iller yazıyor |