Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2017 sigorta başlangıcım var, %40 engelliyim. Ne zaman emekli olabilirim?

ATA 1881

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
9
Herkese selam. 2017 sigorta başlangıcım var. 18 YIL, 4680 GÜN şartı koşulmuş %40 engelliler için. Bu bilgi doğru mudur?

Bilmediğim diğer şey 4680 günü 365 güne bölünce 12 yıl çıkıyor bu nasıl oluyor? Tatiller mi çıkarılıyor gün hasabı yaparken?

Sigortalı süremde 2 ay. Devamlılık sağlayamadım çalışma konusunda. Ama çalışmayı düşünüyorum evde geçmiyor hayat :/

@ATA 1881,

Günü geldiğinde SGK Hastalık Listesi'ne göre alacağınız Hafif tanılı rapor sizi emekli edecek (var olan raporunuz emeklilikte geçersizdir)
İlk sigortalı olduğunuz tarihten emeklilik tarihinize dek 18 yıl geçecek, ve bu arada 4680 günlük priminiz yatmış olacak. Bu 3 şart tamamlandığında emeklilik hakkı kazanmış olacaksınız

Ocak_2025_sonrasi.jpg

Maalesef o tanıyı verniyorlar ara karar çıktı bana hastane diyor 6 ay takip edecegiz zaten mevcutta başka hastanede takibim raporum var ilaç raporum var daha ne olacak

@ATA 1881, Bilmiyorum bana vermediler şuan için heyete cagirdilar 1 hafta sonra ne diyecekler bilmiyorum,ya 6ay takip diyecekler ya da karar verirler bilemiyorum

Üst Alt