@ucuncubahar, artık onda da değişiklik yapmışlar, 2020 de sevk vermişlerdi bu sefer gittiğimde randevu al öyle gel dediler randevu aldım hastane adını verdim direk hastane adını yazarak sevk verdi, Taksim ilk yardımdan aldım orda da Kardiyoloji haftanın sadece Perşembe günü sağlık kuruluna bakıyormuş, 2. de ara karar çıkınca gene aynını yaptı randevu aldım hastan ismini yazarak sevk verdi sadece nefroloji deselerden gene hepsini gezdik ...
Annem diyalize giidiyor diyaliz merkezinde bir arkadaş eyt olayını bir kaç ayla kaçırıyor bari engelli olayım diyor elemanı malül yapmışlar şimdi çalışamayacağı için çocukta var iptal etmek istiyor
Çok kötü malesef hele hele evli engelliler için çok kötü bir durum oldu.
Benim çalışmayı iisteme nedenim diyalize başlayınca evde oturmak istemememden çünki aile yok çocuk yok soyal yaşamdan kopacağım mallesef.
Annem diyalize giidiyor diyaliz merkezinde bir arkadaş eyt olayını bir kaç ayla kaçırıyor bari engelli olayım diyor elemanı malül yapmışlar şimdi çalışamayacağı için çocukta var iptal etmek istiyor
Çok kötü malesef hele hele evli engelliler için çok kötü bir durum oldu.
Benim çalışmayı iisteme nedenim diyalize başlayınca evde oturmak istemememden çünki aile yok çocuk yok soyal yaşamdan kopacağım mallesef.