Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 sene hastalık belirtisi görmedim. Bu nasıl oldu?

seda73838

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
16
Arkadaşlar ben 1 sene hiç ilaç içmeden yaşadım bu süreçte sanrı olmadı şüphecilik olmalı uykum gayet normaldi istahim da öyleydi sosyallesiyordum
sonra başka yere gittim şehir değişikliği yaptım durumum kötüleşti ve ilaçlara başladım sizce hastalık mı nuksetti iyileşmiş mıydım o dönem?

adres değişikliği uyum sağlayana kadar stres yapabilir. Kaygı ve içsel çatışmalar gerçeklik algını zayıflatabilir. Ancak adres değişikliğinin beyin için en yararlı aktivitelerden biri olduğunu dinlemiştim.

beslenmen felan değişmiş olabilir yiyeceklerdeki maddeler beyindeki hormonları etkiliyor , trifoptofan ,tirozin vs gibi maddeler gerekli hormonlar için

Nereden nereye gittiğine bağlı büyükşehirli biri küçük yerde sıkılabilir gibi mesela ya da dostlarından sevdiklerinden ayrı kalmak üzebilir.

@seda73838, Bu hastalık çok sinsi pusuda bekliyor stres, travmatik olaylar ve hayat rutininde ki değişiklikleri hiç sevmiyor.

Tam olarak iyileşmiş olsanız hastalık nüks etmezdi bazı hastalarda ilaç bırakılınca birkaç hafta içinde bazılarında ise yıllar sonra bile hastalığın geri dönmesi olabiliyor.

İlaçları kendiniz mi bıraktınız yoksa doktormu bıraktırdı?

1 yıl remisyonda kalmışsınız.
Bende 18ay kadar remisyonda kaldım. Sebepsiz yere aniden psikotik atak geçirdim.

Üst Alt