Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zorla hastaneye yatırılma anınızı anlatır mısınız?

emre3

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
40
Zorla hastaneye yatırılma anınızı anlatır mısınız ?

ah çok zordu. nasıl anlatabilirirm ki. çok zordu çünkü aşağılanma duygusunu ağır bir şekilde ve derinden hissetmiştim. zor zamanlardı..Allah'ım tekrar yaşatmasın. şügünlerde yaşadığım mutluluk için Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun.

olayın tam olarak ne üzerinden olduğunu bende bilmiyorum sanırım, her şey birden gelişmişti diye hatırlıyorum. Ailemden abimler ve akrabalarımdan birkaç kişi beni yatırıp zorla taksiye bindirerek götürmüşlerdi. bu kadar kişinin arasında onları alt edemezdim. dolayısıyla çok fazla bir tepki göstermedim sanırım. ancak hastanede burnum yere sürtmüştü sanıyorum. çünkü hastaneye yatırılmak istemiyordum ve bu nedenden son bir çırpınızla itiraz etmek niyetti ile istemiyorum denince hayır yatırılacaksın dediler. hastaneye getirdiklerinde babam da gelmişti bende göslerimi kapatmıştım çünkü biraz da korkuyordum. evet korkmuştum.

yani zor günlerdi.

bu arada ilaç kullanmayı reddetmiştim önceki doktor (psikiyatri ) görüşmesinde ben. sanırım ailem hastaneye yatırmak istememe sebebini ilaç kullanmayı istemememe sebebine bağlamış olabilirler.

güncelleme:

fikirleri kolay değişen biri değilim. Allah'ın herşeye layıkıyla ve adil davrandığına inanıyorum. Bu anlatmış olduğum ve sizin sorduğunuz olaydada mutlaka ya benim arka planda kusurlarım vardır veya geleceği Allah bildiği için belki gelecek te yapmış olduğum hatalar /kusurlar veya da mutlaka Allah'ın bildiği ancak benim bilmediğim iyi şeyler vardır.

çünkü ben inanıyorum ki yüce Allah hiçbir şeyi abes yapmaz ve onun rızası dışında yaprak bile düşmez. Şimdi bu anlattıklarım vaki olduğuna göre ...
demek Yüce Allah izin verdi. Ve Allah hiçbir işi abes yapmadığına göre bu yaşananlar içersiinde bana acı ve mutsuzluk vermiş olsa da mutlaka arka planda bilmediğim güzellikler vardır.

şu günlerde çok mutluyum. verdiğim emek yanında aslında öğretmenlik çok da öyle yüksek gelir getiren ve yüksek prestijli bir iş değil sanırım fakat mutluyum. öğrencilerim ve arkadaşlarım tarafından sevilen biriyim. Allah'a hamdolsun Elhamdulillah binlerce kez.

Son düzenleme:
Üst Alt