Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zihinsel ortaöğretim mezunuyum. Bilgisayar bölümü işime yarar mı?

mehmet57

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 13 10
Genel Kültür Testi 16 14
EKPSSP1 Puanı 70,23396
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 15482
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 52728

Sonuclarım bu şekilde zihinsel engelli katagörisinden girdim 70 puan aldım ve lisede ki bölümüm bilgisayar bölümünden mezun oldum tercihlerde bana bir yararı olurmu ?:confused:

nitelik koduna göre tercih yaparsanız belki 3. atamada şansınız olabilir

peki tercihler ne zaman hangi tarihte yayınlanıyor biliyomusunuz?

Ayrıca nitelik kodunu nasıl bulabilirm
:confused:

hizmetli olabilirmiyim?

Arkadaşlar ben ortaöğretim meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum 70 puan aldım zihinsel kategorisinden girdim tercihler konusunda biraz zayifim memur olabilirmiyim bu puanla ? En son çare de olsa hizmetli olabilirmiyim ? Meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunu olduğum için ekpssnin ayrıcalığı oluyor mu meslek mezunlarına bilgi verirseniz çok sevinirim ..

Teşekkür ederim , klavuz ne zaman yayınlanacak bilginiz varmı ?

Lise Bilgisayar bölümü mezunuyum 70 puanla atanabilirmiyim?

Selamin aleykum arkadaşlar meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum.. 70 puan aldım atanabilrmiyim? Şansım varmı sizce nasıl tercih yapmalıyım ? Cevaplarınızi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim..

Temmuzu Bekleyip Tercih Kılavuzunu Görmek Gerek. Senin Kadrondan Fazla Alım Olursa Atanma Şansın Artar.

Allah razı olsun mustafa kardeşim temmuzun kacinda başlıyor du kacinda bitiyor

Senden de ALLAH(c.c) Razı Olsun @mehmet57 Kardeşimm

2016 yılı EKPSS sonuçları ve Kura başvurularına göre engelli memur alımı yapılacak olan kadrolar için adaylar tercih işlemlerini, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca duyurulacak Tercih Kılavuzunda belirtilen usüle uygun olarak 13.07.2016 ile 22.07.2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Üst Alt