Koşmak, canın çıkana kadar koşmak ve asla durmamak. Deniz kıyısındayım, bir sahilde ve sonbaharda ağacın dalından düşen bir yaprak gibi nereye düşeceğimi bilmeden koşuyorum, saatlerce bir sağa bir sola deli gibi koşuyorum, yüzüme vuran rüzgarı hissediyorum. Arada bir nefes nefese kalıyorum ayaktayım ama ellerim dizlerimde biraz soluklanıyorum ve yine koşuyorum, durmuyorum, durduramıyorum ve koşuyorum koşuyorum bazen ayağım sahilde ki kum tepelerine takılıyor yerlerde yuvarlanıyorum ama ayağa kalkıyorum ve yine koşuyorum, olmuyor durduramıyorum bacaklarımı hırsla inatla koşuyorum bir sevgiliye koşar gibi koşuyorum ve en sonunda telefon çalıyor ve hayal dünyamdan çıkıp tekerlekli sandalyeme geri oturuyorum. Ama yüzümde aptalca bir gülümseme var kendimi mutlu hissediyorum ve birazda yorgun, nefes nefese........
Koşmak canın çıkana kadar koşmak ve asla durmamak, yılmamak inadına nefes nefese kalmak. Koşmak, kimseye aldırmadan koşmak, kendine bile... Koşmak, imkanlarını hiçe sayarak koşmak, durmadan, durdurulmadan koşmak ve nefes nefese kalmak. Koşmak, bacaklarında ki kramplara aldırmadan, inadına güçlü adımlarla koşmak....
Kim bilir belki bir gün....