Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurttan çıkanlara hizmetli olan memurluk mu geliyor?

Mezun olduğu alanda önemli
Benim tanıdığım yurtan çıkanlar sorunlu hep çalışmıyorlar çalışmak istemiyorlar ama maaş alalım derdindeler çogu kurumdada sevilmiyorlar.

3 ay önce bizim kuruma da yurttan çıkıp memur olmuş birisi geldi. Daha 19 yaşında , güzel bir masa da ayarlandı Ama sürekli işten kaytarıyor. Şimdiye kadar gelmediği günleri toplasan 15/20' yi bulmuştur. Kurumdan İlçe mem'e şikayet dilekçesi de gönderildi ama bir şey değişmedi. Normal şartlarda ,şimdiye kadar çoktan şutlanırdı.

Son düzenleme:
İzin yazdırsın o arkadaş artı ilk atamayı söylemiyorum hizmetli başlayıp daha önceden şimdi lise mezunu olanlar memurluga yükselecek sınavsız bizim kurumda konuşuluyordu bugün

@Descartes,

Böyle tipleri gördükçe dezavantajlı gruptaki bir birey olarak devletin pozitif ayrımcılık vermesine karşı olmaya başladım. Çünkü bizim milletimiz aç gözlüdür. Adamın kaç tane dairesi var ama hâlâ devletten ve belediyeden yardım almaya çalışıyor. Bunun gibiler de ülkede sürüsüyle olduğu için gerçekten ihtiyacı olan kişilere yer kalmıyor.

Üst Alt