Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurtdışından ithal aracım için 10 yıl boyunca MTV ödedim. Geri ödeme alamaz mıyım?

esmeres26

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler forum sakinleri Ayaklarımdan engelliyim ve yurtdışından 2005 yılında gümrüksüz oto getittirdim ve hernedense geçen 10 yıllık zaman diliminde motorlu taşıtlar vergisini ödemekteyim Bugün evraklarımı toplayıp vergi dairesine gittiğimde orada bulunan şahıslar sanki bana zorluk çıkarttılar gibi geldi ödediğiniz vergiler zaman aşımına uğradı ve zaten faturalarınızı getirmeden de alamazsınız gibi çelişkili cevaplar verdiler Bu konuda nasıl hareket etmem lazım lütfen yardımcı olur musunuz İyi günler diliyorum

Vergi düzeltme beyannamesi doldurman gerekiyor. Bunu nakil araçlar vergi dairesine vereceksin, onlar senin ne kadar mtv ödediğini sistemden çıkaracaklar, ona göre onay verilirse, 1 ay içinde hesabına geri ödeme yapacaklar. Dekont yada fatura götürmene gerek yok.

cevabınız için teşekkür ederim Vergi düzeltme beyannamesinin örneğini internetten mi bulup dolduracağım ve de nakil araçlar vergi dairesi her ilde bulunuyor mu

vergi dairesinde verirler sana. Gümrüğe filan gitme.

tamam o zaman yarın tekrar gideyim ben en iyisi vergi dairesine

Üst Alt