Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurtdışından getirilen araçların engelliye satışı halinde notere gitmek gerekiyor mu?

Konular
11
Reaksiyonlar
2
değerli arkadaşlar ankaradaki gümrükte noter satışı halen 18 ci noterdenmi yapılıyor yoksa noter gümrüktemi ve yahut noter kalktımı yurtdışından gelen engelli otomobilini başka bir engelli arkadaşımıza devir için hala 18 ci notere gidecekmiyiz teşekkür ederim

tüm arkadaşlamızında yeniyılını kutlar herşeyin gönüllerince olmasını dilerim

geçen hafta adanalı biarkadaşla konuştum engelli aracını yeni satmış engelliye satış gümrükte oluyormuş

sağolun teşekkür ederim gümrükte oluyoda ayrıyeten notere gönderiyolardı

Hocam notersiz olmaz.gümrük onayı verir.trafik şerhi kaldırır.noter satışı yapar.ona göre yeni plaka ve ruhsat belirlenir.

değerli arkadaşlar bugün ankara hibe ve sakatlar gümrük müdürlüğünden aracımı başka bir engelli kardeşimize devrettim noter satışı yoktur arkadaşımızın yapmış olduğu masraf 230 tl dir sakın takipçi falan uğraşmayın 3 kağıtçılar en az 330 tl ücret istiyorlar yurtdışından alıcak olduğumuz araçlardada mesela 20bin euroluk bir aracta satıcı firma 2 bin euro vergiden düşüyor ve bizleri kazıklıyor kısacası bize 20 bin euroya satıyor aracı ayrıyeten devlettende 2 bin euro alıyor

ben engelsize sattım. noterden satış oldu.engelliye satışı ögrenmiş olduk.tşk

arkadaşlar çok özürdileyerek bir konuyu düzeltmek istiyorum engelli kardeşimize gümrükte devrettiğim araç için noter satışı yok dediler gümrükten ama arkadaşımız tekirdağdaki trafik işlerini yaptırırken trafik tescil noter satışı istemiş herhangi bir noter olurmu yoksa mecburmu ankaradaki 13 cü noterden satış vermemiz ??

Her noter olmalı. Başkası saçma gibi geliyor bana

Üst Alt