Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurtdışından getirilecek araçlarda yaş sınırı var mı?

aykutzilif

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba amcam yurtdışından araba getirmek istiyor h sınıfı ehliyeti var. araç için yaş sınırı nedir acaba ? bir yerde 5 yazıyor başka bir tarafta 3 yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

ve son olarak bir şey sormak istiyorum gümrük te vergi falan ödüyormuyuz ? amcamın h sınıfı ehliyeti var ve raporda araç kullanabilir yazıyor rapor durumuda % 40 ın üstünde diye biliyorum

Ben 3 yaşını geçmeyecek 1.6 tüm araçlar getiriliyor diye biliyorum. Bir de sanırım ordan alınanlarda satma işlemi 10 YAŞINDAN SONRA yanlış hatırlamıyorsam. Durumu nedir bilmem ama bence burdan ötv'siz sıfır araba alırsa daha iyi olur..

satması falan önemli değil hocam büyük ihtimal ömürlük kullanıcak zaten arabayı. birde gümrük vergisi ödüyormuyuz acaba araç için cevabınız için teşekkürler bu arada

Üst Alt