Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından özel donanımlı araç getiren firmalar hangi işlem için ne istiyorlar?

samet40

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar ben yurt dışından bir araç almak istiyorum. belgelerim tamam olduğu zaman bu araçları türkiyeye getiren firmaların sırası ile görevleri nelerdir. ben hangi işlemlrde para ödeyeceğim. aracı teslim aldıktan sonramı öncemi tescil işlemleri yapılacak. bu konuda bilgi sahibi arkadaşlardan yardım istiyorum .:)

Paket hizmeti veriyorlar... Sağlık raporu ve ithalat izin belgesini veriyorsunuz, anahtar teslim için pazarlık ediyorsunuz... Güvenir ve maddi açıdan da anlaşırsanız getiriyorlar...

Böyle bir firmayı bizlere gönül rahatlığı ile tavsiye edebilecek tecrube sahibi arkadaşlar varsa lütfen bildirsinler (HİZMETİ VEREN DEĞİL BU HİZMETİ ALAN YANİ YURT DIŞINDAN ARAÇ GETİRTEN LERDEN BİLGİ VE İSİM BEKLİYONUM)
Herhalde bu sitede bu işlemi yahtıran bir çok arkadaş vardır.

evet aynen öyle bu kişilerden tavsiye bekliyoruz lütfen duyarlı davranıp daha önce hizmet almış ve memnun kalmış arkadaşlar sizlerden mesaj bekliyoruz

galiba bu sitede yurt dısından arac getirmiş ve getirdigi firmadan memnun kimse yok olsaydı yazardı her halde bende bu duruma sasırmış vaziyetteyim

A-G sakat özürlü engelli otomotiv alan bir arkdaşla konuştum pendken gecen hafta almış saglam temiz insalardye bahsetti isterseniz arabaya bakabilirsinz dedi biliginiz olsun

Üst Alt